ΙΝΤΕΡ

Στραματσόνι: "Το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον μου"

Στραματσόνι: "Το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον μου"

Στο τέλος της σεζόν θα μάθει αν θα συνεχίσει στην Ίντερ ο Αντρέα Στραματσόνι όπως ο ίδιος δήλωσε. Διαβάστε, ακόμη, τι είπε και για το παιχνίδι με την Τότεναμ.

Για τη συνολική του δουλειά και όχι για ένα παιχνίδι τόνισε πως θα κριθεί από τη διοίκηση της Ίντερ ο Αντρέα Στραματσόνι.

Οι Μιλανέζοι είναι μία ανάσα από τον αποκλεισμό από το Europa League μετά την ήττα με 3-0 από την Τότεναμ στον πρώτο αγώνα, αλλά ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως ταμείο θα γίνει το καλοκαίρι.

"Τον μέλλον μου θα κριθεί το καλοκαίρι από τα αποτελέσματα της χρονιάς, όχι βάσει ενός αγώνα. Ανέκαθεν είχα τη στήριξη του προέδρου, αλλά εκείνος είναι επικεφαλής και μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει.

Νομίζω πως η δουλειά μου θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς και όχι τώρα. Ποτέ δεν τα παρατάω, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και θα δώσω ό,τι έχω".

Ακόμη για το παιχνίδι με την Τότεναμ σχολίασε: "Είναι δύσκολο να γυρίσει το 3-0, αλλά θέλουμε να νικήσουμε. Χρειαζόμαστε και λίγη τύχη. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Το ρόστερ μας είναι περιορισμένο, αλλά θα τιμήσουμε το παιχνίδι. Η Τότεναμ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Θα δούμε πώς θα πάει".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ