ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραβοπάτησαν Αργεντινή και Βραζιλία

Στραβοπάτησαν Αργεντινή και Βραζιλία
παραγουαη πανηγυρικο

Στραβοπατήματα για Βραζιλία και Αργεντινή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 (videos)

Παραγουάη-Βραζιλία 2-0

Την πρώτη τους ήττα στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής υπέστησαν οι Βραζιλιάνοι, που δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Παραγουάη, "λυγίζοντας" με 2-0 στην Ασουνσιόν.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τη "σελεσάο", που σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απείλησε ουσιαστικά τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία.

Στο 25ο λεπτό ο Ρόκε Σάντα Κρους έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Παραγουάη έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Νταρίο Βερόν αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ρομπίνιο.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως, οι Παραγουανοί έπιασαν στον ύπνο τους φιλοξενούμενους και με "εκτελεστή" αυτήν τη φορά τον Καμπάνιας, διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Η νίκη αυτή έδωσε στην Παραγουάη τη δυνατότητα να ξεφύγει τρεις βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ άφησε τη "σελεσάο" στην τέταρτη θέση, όπου απειλείται από τις Βενεζουέλα και Χιλή.

Αργεντινή-Εκουαδόρ 1-1

Ένα γκολ του Ροντρίγο Παλάσιο στο 93ο λεπτό ήταν αυτό που "λύτρωσε" την Αργεντινή, που απέφυγε την τελευταία στιγμή μία ταπεινωτική ήττα από το Εκουαδόρ μέσα στο "Μονουμεντάλ".

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 68ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με το εντυπωσιακό γκολ του Πατρίσιο Ιρούτια.

Ωστόσο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παλάσιο, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγώνα, νίκησε τον Χοσέ Σεβάγιος και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στους "αλμπισελέστε".

Πλέον το ενδιαφέρον για τους φίλους του ποδοσφαίρου στρέφεται στην 6η αγωνιστική, όπου την Τετάρτη, η Βραζιλία αναμετράται με την Αργεντινή στο Μπέλο Οριζόντε.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 5ης ημέρας:

Ουρουγουάη-Βενεζουέλα 1-1
Περού-Κολομβία 1-1
Βολιβία-Χιλή 0-2

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

1. Παραγουάη 13
2. Αργεντινή 10
3. Κολομβία 9
4. Βραζιλία 8
5. Βενεζουέλα 7
6. Χιλή 7
7. Ουρουγουάη 5
8. Εκουαδόρ 4
9. Περού 3
10. Βολιβία 1

Παραγουάη-Βραζιλία 2-0



Αργεντινή-Εκουαδόρ 1-1


















































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ