SERIE A

Στριπτίζ αν το πάρει Ρόμα ή Ίντερ!

Στριπτίζ αν το πάρει Ρόμα ή Ίντερ!
KENTRIKI1_2010_4_20_19_58_47

Έξι διάσημες Ιταλίδες σταρ υποσχέθηκαν "καυτό" στριπτίζ αν πάρει τον τίτλο Ρόμα ή Ίντερ (pics+videos)!

Πως να εξηγήσει άλλωστε κανείς πως πέρα από την τρομερή μάχη που δίνουν μέσα στα γήπεδα Ρόμα και Ίντερ για το ποια θα πάρει τον τίτλο, υπάρχει και μία άλλη μάχη: αυτή των επώνυμων Ιταλίδων που έχουν υποσχεθεί σε ανύποπτο χρόνο το τελευταίο διάστημα πως θα βγάλουν όλα σχεδόν τα ρούχα τους για να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο της αγαπημένης τους ομάδας τον τίτλο!
Για όσους μάλιστα προσπαθήσουν να τις απαριθμήσουν, το πιθανότερο είναι πλέον να χάσουν το... μέτρημα. Και αυτό γιατί οι τολμηρές οπαδοί των "τζαλορόσι" είναι ήδη τέσσερις...

Η τραγουδίστρια Λορέλα Κουκαρίνι υποσχέθηκε πως δεν θα φαίνεται ούτε η κιθάρα (!) η οποία κάλυπτε τα επίμαχα σημεία του σώματός της στην πρόσφατη εμφάνισή της στη σκηνή του Σαν Ρέμο, το μοντέλο Στεφανία Ορλάντο και η τραγουδίστρια Λόλα Πόντσε είπαν ότι θα μείνουν μόνο με το μπικίνι, ενώ η σόουγουμαν Καρολίνα Μαρκόνι πρότεινε να πέσει στα νερά της Φοντάνα ντι Τρέβι για να απολαύσει το μπάνιο υπό τις επευφημίες του κόσμου της Ρόμα.

Φυσικά, στη μάχη που δίνει για τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο της, η Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα είναι και αυτή "μόνη": τα μοντέλα Βεριντιάνα Μάλμαν και Μελίτα Τονιόλο υποσχέθηκαν να μείνουν με τα απολύτως απαραίτητα, με την δεύτερη να δηλώνει έτοιμη να φορέσει το μπικίνι της και να χαρίσει ένα φιλί στον "special one".

Αξίζει να σημειωθεί πως υποψηφιότητα για...στριπτίζ έθεσαν και οι Σαρά Τομάζι, Μάγδα Γκόμες και Μπάρμπαρα Γκουέρα για λογαριασμό της Μίλαν, όμως μετά την ήττα με 2-1 από τη Σαμπντόρια την περασμένη Κυριακή το πιθανότερο είναι πως θα παρακολουθήσουν ντυμένες τη φετινή φιέστα του πρωταθλητή Ιταλίας.

Απολαύστε ζωντανά το Campionato και το Coppa Italia από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τετάρτη 21/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Ουντινέζε-Ρόμα για το Coppa Italia. Επίσης, για το Campionato παρακολουθείστε τις αναμετρήσεις Παλέρμο-Μίλαν (Σάββατο 24/04, 21.45), Ουντινέζε-Σιένα (Κυριακή 25/04, 16.00) και Νάπολι-Κάλιαρι (Κυριακή 25/04, 16.00).







Κάντε κλικ να δείτε τις Ιταλίδες που έχουν υποσχθεί...στριπτίζ σε περίπτωση σκουντέτο.

Η Λορέλα Κουκαρίνι:



Η Στεφανία Ορλάντο:



Η Λόλα Πόντσε:



Η Καρολίνα Μαρκόνι:



Η Βεριντιάνα Μάλμαν:



Η Μελίτα Τονιόλο:






































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ