ΑΡΗΣ

Στροφή σε Σούλη Παπαδόπουλο

Στροφή σε Σούλη Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος φαίνεται πως θα είναι τελικά ο νέος τεχνικός του Άρη ακόμη και μέχρι το βράδυ από την στιγμή που ο Γιάννης Χατζηνικολάου έμεινε στον Ηρακλή

Μη θέλοντας να χάσουν χρόνο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης αφού ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρέμεινε στον πάγκο του Ηρακλή στράφηκαν στον Σούλη Παπαδόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάλιστα ο πρώην τεχνικός στην φετινή αγωνιστική περίοδο των Δόξα Δράμας και Ολυμπιακό Βόλου δεν αποκλείεται να βρίσκεται ακόμη και το βράδυ στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά.

Ο Χατζηνικολάου επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Άρη και τους σημείωσε ότι ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος, δεν του επιτρέπει να φύγει από την ομάδα και επομένως είναι αναγκασμένος να αρνηθεί.

Κάπως έτσι έγινε στροφή από την ΠΑΕ Άρης στον Σούλη Παπαδόπουλο που σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα πρόκειται μέχρι το βράδυ να είναι στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που ο Χατζηνικολάου θα άφηνε τον πάγκο του Ηρακλή ο Παπαδόπουλος θα ήταν ο βασικός υποψήφιος διάδοχός του έχοντας και την περσινή εμπειρία.

Κι όσο για την προπόνηση του Άρη που μεταφέρθηκε από τις 11:00 στις 15:00 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την διεξάγει ο Τάσος Θέος που μάλιστα μέχρι πρότινος προορίζονταν να αποτελέσει τον βοηθό του Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Εξελίξεις που τρέχουνε κάτι παραπάνω από δύο μέρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι του και μάλιστα με χαρακτήρα ζωής και θανάτου με τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ