ΑΡΗΣ

Στροφή στον Μάντζιο

Στροφή στον Μάντζιο
INTIME SPORTS

Μετά την οικονομική διαφορά με τον Λιντς, η ΠΑΕ Άρης στρέφεται εκ νέου στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου

Το φλερτ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Ρόλαντ Λιντς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την τελευταία επικοινωνία που υπήρξε μαζί του.

Σε αυτήν οριστικοποιήθηκε πως δεν μπορεί να καμφθεί η οικονομική διαφορά που υπήρχε με τον 30χρονο διεθνή Αυστριακό και αρχηγό της Αούστρια Βιέννης με αποτέλεσμα να υπάρξει αλλαγή πλεύσης.

Και τι σημαίνει αυτό; Πως στον Άρη φαίνεται να ασχολούνται και πάλι πιο ζεστά με τον Βαγγέλη Μάντζιο αφού το ενδιαφέρον για τον πρώην διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού δεν είχε πάψει να υφίσταται όλες αυτές τις τελευταίες μέρες.

Όσο για το γιατί δεν προχώρησε το φλερτ της ΠΑΕ Άρης με τον Λιντς; Έχει να κάνει καθαρά με το οικονομικό κομμάτι και το ότι δεν κατέστη δυνατόν παρά τις συνεχείς επαφές που υπήρξαν από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και σήμερα το μεσημέρι να επέλθει συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λιντς ζήτησε για την προσεχή αγωνιστική περίοδο το ποσό των 500.000 ευρώ με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να ανέβασε την προσφορά της από τις 300.000 ευρώ στις 330.000.

Ως εκεί όμως για τον λόγο ότι στην συνέχεια θα έπρεπε να περάσει σε σειρά συζητήσεων και με την διοίκηση της Αούστρια Βιέννης όσον αφορά την ρήτρα των 500.000 ευρώ που είχε να κάνει με την ρήτρα του συμβολαίου του για την αποδέσμευσή του.

Κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Λιντς και σε περίπτωση που η διοίκηση της Αούστρια Βιέννης το συνολικό κόστος της μεταγραφής του για την ΠΑΕ Άρης θα μπορούσε να φθάσει ακόμη και στο 1 εκ. ευρώ. Ποσό χωρίς δεύτερη συζήτηση απαγορευτικό.

Για τον λόγο αυτό και περίπου στις 14:00 όταν και έλαβε χώρα η τελευταία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών έπεσαν και οι τίτλοι τέλους.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα ο μάνατζερ του Λιντς, Σκέντερ Φάνι, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ένας ακόμη λόγος είχε να κάνει και με την επιθυμία του διεθνή Αυστριακού επιθετικού να πληρώνεται σε τράπεζα του εξωτερικού και όχι της Ελλάδας. Κάτι που έχει να κάνει εξαιτίας των όσων έχουνε ακουστεί για την χώρα μας.

Κι όσο για τον Μάντζιο; Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός και μέχρι τα τέλη του Ιούνη του Παναθηναϊκού δεν είχε πάψει να απασχολεί τις τελευταίες μέρες τον Σάκη Τσιώλη και την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με τον ίδιο πάντως να αποφασίζει μέχρι την Παρασκευή το ποιος θα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ