SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Αυτό είναι το κανάλι που θα δείχνει τα ματς του πρωταθλήματος της νέας σεζόν

Το λογότυπο της Super League 2
Το λογότυπο της Super League 2 EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, η Super League 2 βρήκε τηλεοπτική στέγη, με τα ματς της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να μεταδίδονται από δημόσιο κανάλι.

Λευκός καπνός βγήκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το όργανο της λίγκας μέσα από ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι στη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18/09) αποφασίστηκε τα ματς της σεζόν 2024/25 να μεταδοθούν από τον ΣΚΑΪ.

Το δημόσιο κανάλι πλειοδότησε για τα δικαιώματα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, με αποτέλεσμα οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από το δημόσιο κανάλι, ενώ ματς θα μεταδίδονται και από το υβριδικό ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η αρχή θα γίνει με τις αναμετρήσεις ΑΕΛ - Καβάλα (22/09, 14:45) και Χανιά - Καλαμάτα (22/09, 12:00). Επίσης, την Κυριακή θα μεταδοθεί από την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΙ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ Β' - ΠΟΤ Ηρακλής (22/09, 17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2

"Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ