SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Δύο στα δύο η ΑΕΛ, πρώτα τρίποντα για Μακεδονικό και Παναχαϊκή

Super League 2: Δύο στα δύο η ΑΕΛ, πρώτα τρίποντα για Μακεδονικό και Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας 3-0 του Διαγόρα και είναι συγκάτοικος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή. Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν ο Μακεδονικός και η Παναχαϊκή.

Η ΑΕΛ ντούμπλαρε τις νίκες της στη Super League 2 επικρατώντας 3-0 του Διαγόρα στην έδρα της και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πασάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους βυσσινί, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχαν δοκάρι με τον Στίνα στο 55'. Ο Πασάς στο 59' πέτυχε και δεύτερο γκολ κάνοντας το 2-0 με τον Στίνα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 63'.

Ο Διαγόρας είχε την καλύτερη στιγμή του στο ματς στο 84ο λεπτό, όταν η εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Περντρέου.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος (75′ Σγουρός), Γιαξής (46′ Παναγιωτίδης), Κρητικός (67′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς (67′ Ακόστα), Μούργος (46′ Μωραΐτης), Στίνα.

Διαγόρας (Γράφας): Γαλάνης, Σταματούλας, Δημόπουλος (44′ λ.τ Κατσουλίδης), Νικολής, Μανωλάκης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος (66′ Γαρουφαλιάς), Σαπουντζής, Τσιαντούλας (66′ Άντο), Κοκκίνης (56′ Ολιβέρι), Λιούμης.

Ο Μακεδονικός πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα

Την πρώτη του νίκη στη νέα Super League 2 πέτυχε ο Μακεδονικός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού εκτός έδρας. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά πέτυχε ο Παναγιωτούδης από το 14ο λεπτό.

Πλέον ο Μακεδονικός έχει τέσσερις βαθμούς, ενώ ο Καμπανιακός έμεινε στους τρεις μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Λεωνιδόπουλος, Σιχαρουλασβίλι, Ζαφειράκης, Κουϊρουκίδης.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης, Έππας, Κολλαράς, Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας.

Σεφτέ στα τρίποντα και η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή πήρε κι αυτή το πρώτο τρίποντο για τον Β' όμιλο, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Β', καθώς επικράτησε 1-0 του Αστέρα AKTOR Β'. Οι Αρκάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 53' λόγω της αποβολής του γκολκίπερ Γραμματικάκη και η ομάδα του Γιάννη Τάτση επικράτησε χάρη στο γκολ του Χρήστου Ρόβα στο 62'.

Οι Αχαιοί είναι πλέον στους τρεις βαθμούς, ενώ ο Αστέρας AKTOR Β' παρέμεινε στον έναν μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καραγιάννης (57′ Ρόβας), Κοζορώνης (72′ Παπατόλιος), Νίλι, Λεσάι (83′ Μαδριγάλ), Τραορέ (72′ Ζέκοφ), Ντε Τόμας (83′ Τσάκνης).

Αστέρας AKTOR B' (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Ντέτλερ, Τουρκοχωρίτης (56′ Λάσκαρης), Γρομητσάρης, Προύντζος, Ελκασάμπ (78′ Κεδίκογλου), Μπατζώνης (56′ Αρχοντάκης), Μπουλούλης, Κετού, Κωστέας, Όκο (64′ Παπαδημητρίου).

Λευκή ισοπαλία στην Καβάλα

Η Καβάλα και ο Εθνικός Νέου Καραμιδίου κόλλησαν στο μηδέν (0-0) στο Ανθή Καραγιάννη και αμφότεροι πήραν τον πρώτο βαθμό στο νέο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δημητριάδη με δεύτερη κίτρινη.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Μέτσε, Λέλεκας, Πάσανιτς, Κασέμι, Ομπιοχα, Παπαδόπουλος.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης (20′ λ.τ Μιγιεγκά), Μπάλλας, Μπούζας, Φωκαΐδης, Σιατραβάνης, Πανίδης, Νότας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

  • ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής 2-1

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • Μακεδονικός – Καμπανιακός 1-0
  • ΑΕΛ – Διαγόρας 3-0
  • Καβάλα – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-0

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

  • 15:00 Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

  • ΑΕΚ Β' - Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • Πανιώνιος - Χανιά 1-0
  • Παναχαϊκή - Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β' 1-0
  • 17:00 Αιγάλεω - Κηφισιά

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

  • 17:30 Καλαμάτα - Παναργειακός
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΒΑΛΑ ΑΕΛ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ