SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε απ' την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε, σώθηκε το Αιγάλεω

Super League 2: Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε απ' την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε, σώθηκε το Αιγάλεω
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε 2-0 από την Παναχαϊκή και αποχαιρέτησε τη Super League 2. Ισόπαλο 1-1 ήρθε το Αιγάλεω με τον Διαγόρα και εξασφάλισε την παραμονή του. Νίκη του Ολυμπιακού Β' επί του Γιούχτα με 3-1.

Ο Παναθηναϊκός Β' δεν θα αγωνίζεται στη Super League 2 την επόμενη σεζόν. Οι πράσινοι ηττήθηκαν 2-0 από την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκαν οριστικά, καθώς είναι στο -7 από το Αιγάλεω με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ερνάντες άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης για τους Πατρινούς, με τον Μασούρα να διαμορφώνει το σκορ στο 69ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι.

Οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς, ενώ 30 η Παναχαϊκή που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και βρίσκεται στην κορυφή των playouts του Β' ομίλου.

  • Παναθηναϊκός Β': Λίλο, Αθανασακόπουλος, Ματρίνης, Κατρής, Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Νταμπίζας
  • Παναχαϊκή: Οικονομάκης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Σαμόρα, Λιοφάγος, Καραγιάννης, Ζέκχοφ, Πετράτος, Ντε Τόμας, Τραορέ, Χριστόπουλος

Διαγόρας - Αιγάλεω 1-1

Το Αιγάλεω ήρθε ισόπαλο 1-1 με τον Διαγόρα και εξασφάλισε την παραμονή του και τυπικά. Ο Μανιάς με γκολ στο 49ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Ροδίτες, με τον Παυλάκη στο 89' να ισοφαρίζει.

Στην βαθμολογία, το Αιγάλεω βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Στην δεύτερη θέση των playouts ο Διαγόρας με 38 πόντους.

  • Διαγόρας: Γαλάνης, Τσάβος, Δημόπουλος, Σταματούλας, Μουστάκας, Παπατόλιος, Κιτ, Τσιαντούλας, Βολάκης, Ταχματζίδης, Μανιάς
  • Αιγάλεω: Κυρίτσης, Πολίτης, Τάμπας, Μίκο, Ευαγγέλου, Μπάμπης, Μπάρδας, Μίσκου, Ικεότσα, Νταβιώτης, Μπουλάρι

Ολυμπιακός Β' - Γιούχτας 3-1

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 3-1 του Αιγάλεω στον Ρέντη, σ' ένα ματς που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί.

Ο Μαρίνος στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους, με τον Νοικοκυράκη στο 29' να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα των Αρχανών.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα δύο γκολ τους λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Ο Βλαχομήτρος στο 87' έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό Β' με πέναλτι, με τον Πατήρα στο 89' να γράφει το τελικό 3-1.

  • Ολυμπιακός Β' Μπότης, Μπα, Λάιτνερ, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης, Ιμπαγάσα, Σαπουντζής, Πινακάς
  • Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Λιποράσε, Τσίρης, Κόλα, Κορνιλάκης, Θεοδωράκης, Λώλης, Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός

*Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική

* Ο Ολυμπιακός είχε ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

  • Ολυμπιακός Β' - Γιούχτας 3-1
  • Διαγόρας - Αιγάλεω 1-1
  • Παναθηναϊκός Β' - Παναχαϊκή 0-2

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

  • 22/05 16:00 Παναθηναϊκός Β' - Ολυμπιακός Β'
  • 22/05 16:00 Γιούχτας - Διαγόρας
  • 22/05 16:00 Αιγάλεω - Παναχαϊκή
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ