SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Οκτώ ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή μέχρι και την 5η αγωνιστική

Ο Νίκος Αναστόπουλος
Ο Νίκος Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Το πρωτάθλημα της Super League 2 εξελίσσεται σε Survivor για τους προπονητές, καθώς οκτώ ομάδες προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρότι είμαστε μόλις στην πέμπτη αγωνιστική.

Οι ομάδες της Super League 2 δεν δείχνουν κατά μεγάλο ποσοστό εμπιστοσύνη στους προπονητές τους, καθώς μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής, οι ομάδες που προχώρησαν σε αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία έφτασαν τις οκτώ.

Τελευταία ήταν η Καλαμάτα που ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο και την πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού, ενώ τη Δευτέρα (21/10) και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ρενέ Πομς.

Οι οκτώ ομάδες είναι μοιρασμένες σε τέσσερις από κάθε όμιλο που προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή. Τέσσερις εξ αυτών (ΑΕΛ, Ηρακλής, ΠΑΣ, Καλαμάτα) μάλιστα ξεκίνησαν τη σεζόν έχοντας ως στόχο την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Α' όμιλος

  • ΑΕΛ: Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχτισε την ομάδα και κάθισε σε δύο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. ωστόσο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα αντικαταστάθηκε από τον Αλέκο Βοσνιάδη.
  • ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ρενέ Πομς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την πέμπτη αγωνιστική. Οι Ηπειρώτες είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.
  • Ηρακλής: Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έμεινε στον πάγκο του Γηραιού μέχρι και την τρίτη αγωνιστική και αποχώρησε λόγω της άσχημης εκκίνησης της ομάδας. Στη θέση του βρίσκεται ο Θανάσης Στάικος.
  • Διαγόρας: Ο Διαγόρας αποχώρησε από τη Ρόδο λόγω της διαμάχης ΠΑΕ και Ερασιτέχνη και μαζί της αποχώρησε από τον πάγκο ο Θωμάς Γράφας. Στη θέση του πλέον βρίσκεται ο Τόλης Τερζής που έκανε ντεμπούτο με νίκη.

Β' όμιλος

  • Καλαμάτα: Ο Νίκος Αναστόπουλος αποχώρησε από τον πάγκο της Καλαμάτας μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής και τη νίκη επί της Παναχαϊκής. Στη θέση του βρίσκεται ο Δημήτρης Σπανός.
  • Ηλιούπολη: Ο Σάκης Παπαβασιλείου αποχώρησε κι αυτός μετά από νίκη επί της Παναχαϊκής και στη θέση του ανέλαβε ο Θωμάς Γράφας, μετά την αποχώρησή του από τον Διαγόρα.
  • Παναχαϊκή: Ο Γιάννης Τάτσης αποχώρησε μετά την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά την τέταρτη αγωνιστική και στη θέση του βρίσκεται ο Σούλης Παπαδόπουλος.
  • Χανιά: Ο Δημήτρης Σπανός (που ανέλαβε την Καλαμάτα) παραιτήθηκε από τα Χανιά μετά το άσχημο ξεκίνημα των Κρητικών. Στη θέση του βρίσκεται πλέον ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ