SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Το Αιγάλεω πήρε το πρωτάθλημα Κ20, νίκησε 2-1 την Κηφισιά

Οι παίκτες της Κ20 του Αιγάλεω πανηγυρίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς | 5 Ιουνίου 2022
Οι παίκτες της Κ20 του Αιγάλεω πανηγυρίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς | 5 Ιουνίου 2022 EUROKINISSI

Την Κυριακή το βράδυ ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2 με το Αιγάλεω να νικάει την Κηφισιά με 2-1 σε έναν πανέμορφο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες που κρίθηκε στην παράταση .

Το Αιγάλεω κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κ20 της Super League 2 νικώντας το βράδυ της Κυριακής την Κηφισιά μς 2-1 σε έναν πανέμορφο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες που κρίθηκε στην παράταση.

Οι δύο ομάδες που έφτασαν μόνο με μια ήττα στον μεγάλο τελικό διεκδίκησαν για 120 λεπτά το τρόπαιο στο γήπεδο του "Ελ Πάσο" με το "Σίτι" να είναι τελικά η ομάδα που κατάφερε με γκολ στο 112' της αναμέτρησης να φτάνει στο 2-1 που εν τέλει έκρινε και την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κηφισιά να βρίσκει πρώτη γκολ με τον Γαντζούλα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε επειδή η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου στη σέντρα που επιχείρησε ο Φλώκος. Το Αιγάλεω πήρε προβάδισμα στο 24' όταν ο Βασίλης Ραυτόπουλος με όμορφη ατομική ενέργεια νίκησε τον Δασκαλάκη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 47' η Κηφισιά σκόραρε στο 47' αλλά ο Δημοσθενιάδης υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έφτασε εν τέλει στην ισοφάριση στο 76' με τον Φλώκο με το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Στο 101ο λεπτό η Κηφισιά άγγιξε την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κουτσουπάς έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο τίτλος κρίθηκε εν τέλει από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αιγάλεω, στο 112′ της αναμέτρησης αφού στα εναπομείναντα λεπτά δεν καταγράφηκε κάποια άλλη μεγάλη στιγμή στον τελικό.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης (77′ Καπάι), Μπάκος, Αποστόλου, Μαρκάκης (105′ Χρονακόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος, Μιχόπουλος (8′ Ντόκο λ.τ., 93′ Νταής λ.τ.), Δήμος (77′ Κουτσουπιάς), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (46′ Καπαματζιάν).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Σταύρος Μπαϊράμης): Χριστοδουλίδης, Τσουμπακόπουλος (63′ Ελευθεριώτης), Παπαβασιλόπουλος, Πρίφτι, Φωτεινός, Βέσελι, Ραυτόπουλος Β., Ραυτόπουλος Δ. (115′ Δαρδανός), Σαρρής, Τσακλάνος (56′ Παλτόγλου), Ζούτας.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ