STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Δοκιμασία για Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη, χωρίς περιθώρια λάθους ο ΠΑΟΚ

Ο Μπεναλουάν με τον Αραμπί στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό
Ο Μπεναλουάν με τον Αραμπί στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό INTIME

Με δύο αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (12/12) η 13η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα, ενώ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Άρη.

Η Super League Interwetten συνεχίζεται την Κυριακή (12/12), με την αυλαία της 13ης αγωνιστικής να κλείνει με δύο αναμετρήσεις. Το παιχνίδι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον Άρη το απόγευμα στις 19:30 στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο του Europa League μετά την ήττα από την Αντβέρπ (1-0), θέλουν να επεκτείνουν στο πρωτάθλημα τα σερί τους για να φτάσουν όσο γίνεται πιο εύκολα στη κατάκτηση του τίτλου. Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στα 18 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 25 στην έδρα του.

Από την άλλη ο φορμαρισμένος Άρη, που μετά από τη μεγάλη ήττα 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφυπνίστηκε, προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου χρειάζεται το τρίποντο, προκειμένου να μειώσει την "ψαλίδα" από το Big-4 και να μπει στην πεντάδα της κατάταξης.

Την ίδια στιγμή, ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τη Λαμία, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια λάθους, καθώς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετράει ήδη ισάριθμες.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη αναβλήθηκε το Σάββατο (11/12), λόγω εννέα κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

  • 17:15 Super League Interwetten: ΠΑΟΚ - Λαμία /NOVASPORTS 2HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - Άρης / NOVASPORTS PRIME

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΦΗ ΠΑΟΚ ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ