STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Δοκιμασία για Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, ματς παραμονής για Ατρόμητο και εξάδας για ΟΦΗ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό INTIME

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά η 24η αγωνιστική της Super League Interwetten το Σάββατο (19/2). Δείτε ώρες και κανάλια για όλα τα παιχνίδια.

Ανοίγει το Σάββατο (19/2) η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Το πρώτο παιχνίδι χρονικά είναι αυτό ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού και με το τρίποντο επιθυμεί να μεγαλώσει την απόσταση από τη 12η Λαμία. Από την άλλη, για τους Κρητικούς ο στόχος είναι η παραμονή στην εξάδα.

Στη συνέχεια, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, με τους Πράσινους να προέρχονται με το διπλό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-3) στην εξ αναβολής αναμέτρησης. Το "τριφύλλι" που βρίσκεται 4ο στον βαθμολογικό πίνακα και ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται το τρίποντο για να παραμείνει στην τετράδα και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα αναμετρηθούν στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με τον ΠΑΟΚ (1-0) και την ισοπαλία με τον ΟΦΗ (2-2) και βρίσκεται στην 13η θέση και το +4 από τον ουραγό Απόλλωνα. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Περιστερίου θέλει το τρίποντο για να αποκτήσει μία απόσταση ασφαλείας από τη θέση του απευθείας υποβιβασμού.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Σάββατο 19/02

  • 17:15 Super League Interwetten: Ιωνικός - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης / Novasports Prime

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ