STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Επιστροφή στη δράση με το Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα να ξεχωρίζει

Ο Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός
Ο Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός INTIME

Το Σάββατο (20/11) αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα της Super League Interwetten με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα να ξεχωρίζει.

Το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και το Σάββατο (20/11) έχουμε επιστροφή στη δράση για τη Super League Interwetten.

Δίχως αμφιβολία η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι κίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και θέλουν το τρίποντο για να προσπεράσουν τους Γιαννιώτες στη βαθμολογία.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα δυσκολεύει πολύ τον Άρη τα τελευταία χρόνια, ενώ βρίσκεται και αυτή σε περίοδο ανάκαμψης, παραμένει μάλιστα σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ο Βόλος θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Οι Βολιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν εντός τετράδας, ενώ ο ΟΦΗ θέλει και εκείνος να παραμείνει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, Ιωνικός και Αστέρας αναζητούν τρίποντο - ανάσα. Οι δύο ομάδες έχουν από εννιά βαθμούς και θέλουν να ξεφύγουν από το γκρουπ που συνθέτουν αυτή τη στιγμή οι Απόλλων, Παναιτωλικός και Ατρόμητος στην ουρά της βαθμολογίας.

Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του τριημέρου

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

  • 15.00 Super League Interwetten: Βόλος - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT3HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα / Novasports Prime
  • 19.30 Super League Interwetten: Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE SPORT2HD

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

  • 17.15 Super League Interwetten: Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης / COSMOTE SPORT2HD
  • 19.30 Super League Interwetten: ΑΕΚ - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT1HD
  • 19:30 Super League Interwetten: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ / Novasports Prime

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

  • 18.00 Super League Interwetten: Λαμία - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT1HD

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ