STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά από την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ιωνικός - Βόλος για την Super League Interwetten | 1 Νοεμβρίου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Ιωνικός - Βόλος για την Super League Interwetten | 1 Νοεμβρίου 2021 INTIME

Ιωνικός και Βόλος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Βαφέα και του Θεσσαλούς να ισοφαρίζουν με τον Ορόζ.

Ένα γκολ του Νίκου Βαφέα στο 52ο λεπτό και ένα του Νικολά Ορόζ στο 86ο έγραψαν την ιστορία της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον Βόλο με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Νικαιώτες να απομακρύνονται και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη μετά το 1-1 και τους Θεσσαλούς να πλησιάζουν από την πλευρά τους την τρίτη θέση και τον ΠΑΟΚ.

Όσον φορά στα κυριακάτικα ματς της αγωνιστικής, η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 2-1 και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, έναν πίσω από τον Ολυμπιακό που είναι στην πρώτη θέση με 20 πόντους, με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης να μένουν στην 8η θέση.

Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός είχε κολλήσει στο μηδέν με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο ενώ στην Λαμία η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο 2-2, με τους Περιστεριώτες να παραμένουν έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (30/10) στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού και ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 4-1 του Απόλλωνα στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ASTERAS AKTOR ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ