STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας

Μανούσος και Χατζηγιοβάνης μάχονται για την μπάλα στο Λαμία - Παναθηναϊκός
Μανούσος και Χατζηγιοβάνης μάχονται για την μπάλα στο Λαμία - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League Interwetten μετά απ' τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 3-1 για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό έκλεισε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι πράσινοι επικράτησαν 3-1 της ομάδας της Φθιώτιδας και έφτασαν τους 14 πόντους στην 6η θέση.

Την Κυριακή (21/11) ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, καθώς επικράτησε με 3-2 στο ΟΑΚΑ και ξέφυγε στους έξι βαθμούς από την Ένωση. Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο Περιστέρι.

Νωρίτερα μέσα στην Κυριακή ο Παναιτωλικός νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στο Αγρίνιο και ανέβηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, βάζοντας από κάτω της την "Ελαφρά Ταξιαρχία" η οποία έχει έξι βαθμούς.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ASTERAS AKTOR ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ