STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Σισέ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Σισέ EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League Interwetten, μετά απ' τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 1-0 και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη 1-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη ΑΕΚ στους οκτώ βαθμούς, που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Λαμία με 2-1 στην Τούμπα και έφτασε τους 22 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε τον Βόλο με 3-2 στους Ζωσιμάδες. Στην πέμπτη θέση είναι ο Παναθηναϊκός που νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0, κλείνοντας τον πρώτο γύρο με 20 βαθμούς.

Τέλος ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ιωνικό στο Αγρίνιο, ενώ αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι του πρώτου γύρου που δεν έχει διεξαχθεί.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ASTERAS AKTOR ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ