STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ντέρμπι αποδείξεων για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εντός έδρας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ο Λαλά με τον Λιβάι Γκαρσία κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ο Λαλά με τον Λιβάι Γκαρσία κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ - Ολυμπιακός INTIME

Συνεχίζεται η δράση για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten, με το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Δείτε ώρες και κανάλια για όλα τα παιχνίδια της Κυριακής (13/2).

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζει την Κυριακή (13/2) η 23η αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τα βλέμματα φυσικά να είναι στραμμένα στο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Το σημερινό πρόγραμμα θα ανοίξει στις 15:00 το ΟΦΗ-Βόλος στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί προέρχονται από τη νίκη ανατροπής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας από την ήττα με 2-0 από τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης. Αμφότερες οι ομάδες κυνηγούν τον στόχο της πεντάδας και χρειάζονται τους βαθμούς.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τη Λαμία, την οποία θα αντιμετωπίσει και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Μετά την απώλεια βαθμών στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1) οι πράσινοι βρίσκονται στην 6η θέση και το -2 από τον πέμπτο Αστέρα. Από την άλλη η Λαμία είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και τον Ατρόμητο και ως εκ τούτου θέλει να χτίσει μία απόσταση ασφαλείας από τους Περιστεριώτες.

Ακολουθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες -που έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα- μετά τη νίκη επί της Λαμίας να διατηρούν ζωντανή την ελπίδα για την έξοδο από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Από την άλλη, ο Δικέφαλος θέλει να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και να την αυξήσει από την τρίτη Ένωση.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει, φυσικά, το ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Μετά τον αποκλεισμό στον προημιτελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα, με τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές να έχει εκτός από βαθμολογική σημασία και ψυχολογική. Την ίδια ώρα βέβαια οι ερυθρόλευκοι έχουν τα δικά τους κίνητρα, ιδίως πριν από τα μεγάλα ματς με την Αταλάντα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Κυριακή 13/02

  • 15.00 Super League Interwetten: ΟΦΗ - Βόλος ΝΠΣ / COSMOTE SPORT2HD
  • 15.30 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός - Λαμία / COSMOTE SPORT1HD
  • 17:15 Super League Interwetten: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος / Novasports2
  • 19:30 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - ΑΕΚ / Novasports Prime

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ