STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Στις 8 Μαρτίου η κλήρωση για τα playoffs και playouts

Ο Κλεμάν Μισλέν με τον Χουάνκαρ στην αναμέτρηση
Ο Κλεμάν Μισλέν με τον Χουάνκαρ στην αναμέτρηση INTIME

Όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League Interwetten η κλήρωση των φετινών playoffs και playouts θα γίνει την Τρίτη 8 Μαρτίου ενώ το Δ.Σ. έδωσε την έγκριση στον πρόεδρο του να προβαίνει σε αλλαγές στον ορισμό αγώνων σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Η κανονική διάρκεια της φετινής περιόδου στη Super League Interwetten ολοκληρώνεται με την 26η αγωνιστική στις 6 Μαρτίου και δύο μέρες αργότερα, την Τρίτη Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση των φετινών playoffs και των playouts όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα (13/12).

Εκτός αυτού και του ορισμού του προγράμματος από τη 18η έως την 26η αγωνιστική το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο, να μπορεί να αλλάζει από μόνος του το πρόγραμμα και τον ορισμό αγώνων σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι:

Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των αγώνων 18ης έως και 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγ. περιόδου 2021-22.

Δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Μποροβήλο, για αλλαγές στο πρόγραμμα και τον ορισμό αγώνων, σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

H ηλεκτρονική κλήρωση των αγώνων Playoffs – Playouts, αγ. περιόδου 2021-22, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2022.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ASTERAS AKTOR ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ