STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Στο ντέρμπι της Λεωφόρου τα βλέμματα

Ο Χατζηγιοβάνης σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ελ Καντουρί κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Ο Χατζηγιοβάνης σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ελ Καντουρί κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ INTIME

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ την επιστροφή στις νίκες στη Super League Interwetten, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Φάληρο τον Ιωνικό με στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Αστέρας - Λαμία και Βόλος - Άρης τα άλλα δύο ματς της αγωνιστικής.

Η δράση για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται την Κυριακή (07/11) με τέσσερις αναμετρήσεις, με το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να τραβάει την προσοχή. Πριν το ντέρμπι, προηγούνται τα Αστέρας - Λαμία, Βόλος - Άρης και Ολυμπιακός - Ιωνικός στο Φάληρο.

Ψάχνει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται έβδομος στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα της Super League Interwetten και ψάχνει τον καλό του εαυτό, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα με ανατροπή από τον Αστέρα (2-1) στην Τρίπολη, παρότι προηγήθηκαν στο 30' με γκολ του Καρλίτος, ενώ πέταξαν ακόμα δύο βαθμούς στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Απόστολος Νικολαΐδης, όπου έμειναν στο 0-0.

Αν ωστόσο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει την επιστροφή στις νίκες πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (7/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24). Ο Σέρβος κόουτς συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά την φετινή περίοδο και τον Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Ολλανδό στόπερ να "μπαίνει" νωρίτερα απ’ το προγραμματισμένο, μετά το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο του ποδιού και τέθηκε νοκ-άουτ για περίπου ένα μήνα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη στο Europa Conference League, έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς, ώστε να μειώσει στον έναν πόντο την απόσταση από τους πρώτους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που βρίσκονται στην κορυφή με 20 βαθμούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σίντκλεϊ, Μίτριτσα, Ολιβέιρα και Αουγκούστο επανέφερε στην αποστολή τον Σίντζι Καγκάβα, ως μια έξτρα λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή, αφού προέκυψε ελεύθερη θέση ξένου.

Τρίποντο κορυφής για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκης τον Ιωνικό (7/11, 19:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24), με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του πίνακα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, παρά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ στο πλαίσιο του Europa League, ενώ εκτός έμεινε ο Καρμπόβνικ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς απέναντι στους Γερμανούς.

Ο Ιωνικός προέρχεται από διπλό στη Ξάνθη στο Κύπελλο, με τον Δημήτρη Σπανό να υπολογίζει ξανά στους Κάνιας, Τσιγκρίνσκι, Λενίς που ολοκλήρωσαν την αποθεραπεία τους.

Αμφίρροπα ματς σε Τρίπολη και Βόλο

Ο τέταρτος στη βαθμολογία Βόλος (14 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον δέκατο Άρη (7/11, 17:15, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24), που προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ στην περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Μαγνησίας αναδείχθηκε ισόπαλη σε 1-1 στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τη Λαμία (7/11, 15:00, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου

  • 15:00 Super League Interwetten: Αστέρας Τρίπολης - Λαμία / Novasports Prime
    17:15 Super League Interwetten: Βόλος - Άρης / COSMOTE SPORT2HD
    19:30 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT1HD
    19:30 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - Ιωνικός / Novasports Prime

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, καθώς και το Ολυμπιακός - Ιωνικός για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ASTERAS AKTOR ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ