STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Τεστ για την ΑΕΚ στην Ριζούπολη με Απόλλωνα, μάχες σε Κρήτη και Γιάννενα

Οι Μάνταλος και Τσούμπερ πανηγυρίζουν γκολ της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη σε ματς της Super League | 31 Οκτωβρίου 2021
Οι Μάνταλος και Τσούμπερ πανηγυρίζουν γκολ της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη σε ματς της Super League | 31 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνει το τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα με στόχο να πατήσει στην κορυφή, με τις αναμετρήσεις ΟΦΗ - Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός να είναι εκείνες που ανοίγουν την αυλαία για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η δράση για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten αρχίζει το Σάββατο (06/11) με τρεις αναμετρήσεις, με τα παιχνίδια μεταξύ του ΟΦΗ και του Ατρομήτου και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό να ανοίγουν το πρόγραμμα και στη συνέχεια να παίρνει τη σκυτάλη η κόντρα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Θέλει νίκη στην Ριζούπολη για να πατήσει κορυφή

Αν και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Άρη στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο κάνοντας το "3 στα 3" από τότε που βρίσκεται στον πάγκο της ο Αργύρης Γιαννίκης και πλέον έχει ως στόχο ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα επιτρέψει μάλιστα στον Έλληνα προπονητή να γίνει μόλις ο δεύτερος στην ιστορία της που θα έχει αρχίσει με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς πρωταθλήματος που έχει καθοδηγήσει την ομάδα.

Αν θέλει πάντως να συνεχίσει το θετικό σερί, καλείται να λυγίσει την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (06/11, 19:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24), με την ελαφρά ταξιαρχία να έχει ανάγκη τους βαθμούς από τη στιγμή που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις δύο γκολ στο ενεργητικό τους έχουν οι κυανόλευκοι με τον Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο, με το θετικό να είναι πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο έμπειρος στόπερ Μπρούνο Άλβες.

Αμφίρροπα ματς σε Κρήτη και Ιωάννινα

Στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο (06/11, 17:15, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24), σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους τη φετινή σεζόν και οι φιλοξενούμενοι το πρώτο τρίποντο ανεξαρτήτως έδρας.

Ο 7ος της βαθμολογίας, ΟΦΗ, προέρχεται από το θετικότατο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο που του επέτρεψε να διατηρήσει το εντυπωσιακό εκτός έδρας αήττητό του σε τέσσερις αγώνες, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να μετράει συνολικά 6 ισοπαλίες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λαμίας (2-2) που δεν μπόρεσε ωστόσο να τον ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στη φετινή Super League Interwetten.

Στους Ζωσιμάδες θα διεξαχθεί ένα άτυπο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τον Παναιτωλικό (06/11, 17:15, Novasports 2HD, LIVE από το SPORT24) σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση και θέλουν να παραμείνουν κοντά στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 12η έχοντας τους μισούς πόντους από τους Ηπειρώτες και αποζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις δύο νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά μετράει έκτοτε 4 ισοπαλίες και 2 ήττες και ένα σερί 7 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις ενώ από την πλευρά της εκείνη του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες και διαθέτει επίσης τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 17 γκολ στο παθητικό της.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ