STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής

Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει συνεχίζεται την Κυριακή (7/11) η 9η αγωνιστική της Super League Interwetten. Δείτε αναλυτικά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Συνεχίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (7/11) η διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Δίχως αμφιβολία εκείνο που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα είναι το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (7/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) στο "Απ. Νικολαΐδης".

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας με τον Ιωνικό, η Λαμία φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο εξαιρετικός φέτος Βόλος θα υποδεχτεί τον Άρη.

Κυριακή 07/11

  • 15:00 Super League Interwetten: Αστέρας Τρίπολης - Λαμία / Novasports Prime
    17:15 Super League Interwetten: Βόλος - Άρης / COSMOTE SPORT2HD
    19:30 Super League Interwetten: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT1HD
    19:30 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - Ιωνικός / Novasports Prime

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, καθώς και το Ολυμπιακός - Ιωνικός για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ASTERAS AKTOR ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ