MEDIA

Super League Interwetten: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (27/11)

Ο Τσούμπερ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη
Ο Τσούμπερ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη EUROKINISSI

Η 11η αγωνιστική της Super League Interwetten ξεκινάει το Σάββατο (27/11) με τρεις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η δοκιμασία της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η δράση επιστρέφει στη Super League Interwetten με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Φυσικά, ξεχωρίζει η μάχη της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (27/11, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με τον προπονητή της Ένωσης να αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Ανεβασμένοι οι Ηπειρώτες μετά το 5-0 επί του Άρη στο Βικελίδης.

Το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του Αστέρα κόντρα στον Ατρόμητο (27/11, 17:15, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Οι Αρκάδες αγνοούν τη νίκη από την 7η αγωνιστική και επιθυμούν το τρίποντο. Οι Περιστεριώτες από την άλλη θέλουν να ανέβουν ακόμη περισσότερο μετά την πρώτη τους νίκη την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, στις 19:30 (COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) παράλληλα με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Λαμία. Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα ψάξει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ομάδα της Φθιώτιδας να βρίσκεται στο +3.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  • 17:15 Super League Interwetten: Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος / Novasports2
  • 19:30 Super League Interwetten: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ / Novasports Prime
  • 19.30 Super League Interwetten: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Λαμία / COSMOTE SPORT2HD

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ASTERAS AKTOR ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ