STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Ο ανεβασμένος Άρης περιμένει τον επικίνδυνο Βόλο, γειτονική μάχη στο Αγρίνιο

Ο Ματέο Γκαρσία με τον Φαν Βερτ στο Άρης - Βόλος
Ο Ματέο Γκαρσία με τον Φαν Βερτ στο Άρης - Βόλος INTIME

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τον Άρη να υποδέχεται τον Βόλο στο Κλ. Βικελίδης και τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε ώρες και κανάλια για τα παιχνίδια.

Το Σάββατο (5/2) ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (19:30).

Ο Άρης μετά τη νίκη από την ΑΕΚ (2-1) στον απόηχο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού φιλοξενεί στο Κλ. Βικελίδης τον Βόλο, που προέρχεται από το διπλό στο ΟΑΚΑ (0-2) και την ισοπαλία με τον Ιωνικό (1-1). Οι κίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκες, ώστε να μειώσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά και να μπουν στην πεντάδα.

Την ίδια ώρα (19:30) ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες απέναντι σε Ολυμπιακό και Αστέρα αντίστοιχα. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στην 6η θέση με 30 βαθμούς (ισοβαθμούν με Παναθηναϊκό) και ένα τρίποντο θα τους ανέβαζε στην τέταρτη θέση.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε φυσικά ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην ειδική ενότητα του SPORT24.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Άρης - Βόλος / NOVASPORTS PRIME
  • 19:30 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 2HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ