STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο στον Άρη

Οι οπαδοί του Άρη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο
Οι οπαδοί του Άρη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME SPORTS

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε την ΠΑΕ Άρης με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία Άρη, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους κίτρινους να τιμωρούνται με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.500 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών κι από τη ΔΕΑΒ για τη ρίψη καθίσματος από οπαδό του στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έτσι, στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που είναι απέναντι στον Asteras AKTOR για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League το Σάββατο (31/08), ο Άρης δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Αυτό που μένει είναι να διευκρινιστεί είναι ποια από τις δύο τιμωρίες θα ισχύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις για την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League:

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ α) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1,5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 3 περ. ΙΙ, α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500,00) ευρώ.

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ α) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ για την 2η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ,14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. γ’ του Π.Κ. της

ΕΠΟ).

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ.

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των χιλίων (1.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ