STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Κομβικό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, θέλει τη 12η νίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Χάμες Ροντρίγκες πανηγυρίζει γκολ του στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Ο Χάμες Ροντρίγκες πανηγυρίζει γκολ του στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης" για την 13η αγωνιστική, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες για να μείνουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League.

Ξεκινά την Κυριακή (13/11) η 13η αγωνιστική της Super League, τελευταία του πρώτου γύρου και ακροτελεύτια πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ, η οποία είναι ιδιαίτερα κομβική, ειδικά για τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ματς που συγκεντρώνει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα είναι το ντέρμπι στο "Καραϊσκάκης", με τον 3ο της βαθμολογίας Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ (13/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ, όπου αμφότεροι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να μείνουν στο κατόπι του Παναθηναϊκού.

Ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του τον Γκάρι Ροντρίγκες, που έδωσε τον δικό του αγώνα και βγήκε νικητής. Στην αποστολή επέστρεψε ο Ρέαμπτσουκ, ενώ ο Μαρσέλο συνεχίζει να παραμένει εκτός. Επίσης, ο Μίτσελ δες υπολογίζει ούτε στους Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακαρά Καμαρά, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε.

Οι πράσινοι, που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, με 34 βαθμούς (στο +6 από την ΑΕΚ και στο +10 από τον Ολυμπιακό), μετρώντας 11 νίκες και μία ισοπαλία στις 12 πρώτες αγωνιστικές, θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο με ένα ακόμα τρίποντο, φιλοξενώντας στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο.

Στη Θεσσαλονίκη ο 5ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 4ο Βόλο, ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΣ στην περασμένη αγωνιστική.

Δύσκολη αποστολή στα Γιάννινα έχει ο Άρης, καθώς κοντράρεται με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, στο ματς με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου

  • 16:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης / Novasports Prime
  • 18:00 Super League: Λαμία - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:30 Super League: Ολυμπιακός - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:30 Super League: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 21:30 Super League: ΠΑΟΚ - Βόλος / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ASTERAS AKTOR ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ