STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: Ο αήττητος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων, δοκιμασία για ΑΕΚ στην Τρίπολη

Ο Σπόραρ πανηγυρίζει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού | 23 Οκτωβρίου 2022
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού | 23 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Η μάχη της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι εκείνη που μαγνητίζει τα βλέμματα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Super League.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί μέχρι στιγμής το απόλυτο στη Super League και στην 11η αγωνιστική φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (6/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), ο οποίος θέλει μόνο το τρίποντο για να μειώσει στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχουν κάνει το "10 στα 10" θα παραταχθούν σε μία κατάμεστη Λεωφόρο, με τους φίλους του τριφυλλιού να έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Σέρβος τεχνικός, πέρα απ' τους μόνιμα "λαβωμένους" Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου που υποβλήθηκαν προ ημερών σε επεμβάσεις στους χιαστούς, αλλά και τον ανέτοιμο Πούγγουρα, έχει απόλυτα έτοιμους όλους τους υπόλοιπους παίκτες του.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, που ολοκλήρωσε την Πέμπτη (3/11) μία άσχημη πορεία στην Ευρώπη, καθώς ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι την ήττα από τη Ναντ με 2-0, γνωρίζει πως η νίκη είναι πλέον επιτακτική, όχι μόνο επειδή πρόκειται για το ντέρμπι των αιωνίων, αλλά και λόγω του βαθμολογικού κινήτρου, το οποίο είναι τεράστιο.

Ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή τους τους Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ και Γιώργο Μασούρα, οι οποίοι και κρίθηκαν ετοιμοπόλεμοι. Ωστόσο, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μαρσέλο, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Κυριακής (6/11) θα ανοίξει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, την οποία μάλιστα, θα παρακολουθήσει από κοντά ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, και καλός φίλος του Γιάννη Αναστασίου, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Παναιτωλικός είναι 7ος με 12 βαθμούς και προέρχεται από την ισοπαλία με τον Ιωνικό στη Νίκαια, ενώ από την άλλη ο Λεβαδειακός εξακολουθεί να είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μόλις έξι βαθμός.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής θα κλείσει το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τους κιτρινόμαυρους, που βρίσκονται στη 2η θέση και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, να επιζητούν το τρίποντο, ώστε να μειώσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά.

Ο Σέρχιο Αραούχο και ο Στίβεν Τσούμπερ τέθηκαν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, κάτι που δεν συνέβη όμως, με τον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος έμεινε εκτός.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου

  • 16:00 Super League: Παναιτωλικός - Λεβαδειακός / COSMOTE Sport 1
  • 19:30 Super League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / COSMOTE Sport 1
  • 20:30 Super League: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ / NOVA Sports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ASTERAS AKTOR ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ