MEDIA

Super League: Για το "2 στα 2" η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα με Λαμία στους Ζωσιμάδες

Ο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία
Ο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία INTIME

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο (27/8) η 2η αγωνιστική της Super League, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζει τη Λαμία και την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Βόλο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Η 2η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/8) να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια.

Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία στις 20.00, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν. Αμφότερες στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχο.

Στη συνέχεια, στις 21.30 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη, η οποία έχει οριστεί ως η έδρα της για τα πρώτα δύο εντός έδρας ματς, τον Βόλο. Η Ένωση η οποία ξεκίνησε με το επιβλητικό 3-0 επί της Λαμίας στην πρώτη αγωνιστική θα προσπαθήσει να κάνει το "2 στα 2".

Για πρώτη φορά μάλιστα, στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται ο Εράλντ Μουκουντί, ενώ στη διάθεσή του θα είναι επίσης, κι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Από την άλλη ο Βόλος, που στην περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον Αστέρα, δεν θα έχει μαζί του τους Ζαν Μπαριέντος και Νικολάς Μεσκίδα, οι οποίοι δεν ήταν έτοιμοι.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Σάββατο 27 Αυγούστου

  • 20:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία / Novasports2
  • 21:30 Super League: ΑΕΚ - Βόλος / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ