ΙΩΝΙΚΟΣ

Συγχαρητήρια από Γκουλή

Συγχαρητήρια από Γκουλή
γκουλης

Αποθεραπεία γι αυτούς που αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς και εντατική προπόνηση για τους υπόλοιπους, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Ιωνικό

" Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες που είχαμε, αλλά και το γεγονός ότι παίξατε κάτω από αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας και προσθέσαμε άλλον έναν πολύτιμο βαθμό στο ενεργητικό μας. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις κλασσικές ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Όταν μας δίνονται τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις αφήνουμε να πάνε χαμένες, αλλά πρέπει να καθαρίζουμε το ματς.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να επισημάνουμε ότι λόγω της συνεχούς βροχής το γήπεδο είχε γίνει λίμνη και δυσκόλευε τις προσπάθειες όλων. Ο αγώνας με τον Ατρόμητο ανήκει πλέον στο παρελθόν και από σήμερα αρχίζουμε την προετοιμασία μας για ένα ακόμη δύσκολο ματς, επίσης εκτός έδρας, αυτό με την Καστοριά. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με την ίδια σοβαρότητα που έχουμε δείξει από την αρχή της περιόδου", είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ιωνικού

".

Για τον αγώνα με την Καστοριά, ο Νίκος Γκουλής θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αποστόλη Παπαζούδη, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και απολύτως έτοιμους τους Φαμπίνιο και Ουκάρ, οι οποίοι βέβαια ήταν στη 18αδα του χθεσινού ματς, αλλά δεν ήταν απολύτως έτοιμοι.

Αντίθετα, θα απουσιάσουν για μια ακόμη φορά, οι Γκόγκας, Φουκούντα, Μακόρ, Βουρεξάκης, Σωτήρης Παπαζούδης, Τσουκαλάς και Πούτας, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που της παρουσιάζονται.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αύριο το επιτελείο του Ιωνικού θα αποφασίσει σε ποιο από τα προσεχή ματς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ