ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια και σαμπάνιες σε Παιανία

Συγχαρητήρια και σαμπάνιες σε Παιανία
τεν κατε προπονηση

Συγχαρητήρια σε "Σάλπι" και διεθνείς και σαμπάνιες. Και τώρα... Αστέρας. Πριμ 100.000 σε Εθνική η ΠΑΕ

Το πανηγυρικό κλίμα από την νίκη της Εθνικής και όσα έγιναν μετά την λήξη του ματς στο Ντόνετσκ αλλά και στην επιστροφή της αποστολής... συνεχίστηκε και στην Παιανία.
Οι "πράσινοι" διεθνείς αποθεώθηκαν από όλους στην Παιανία ενώ στην "μικρή" γιορτή που στήθηκε το παρών έδωσαν ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου και ο γενικός διευθυντής Φάνης Βουτσαράς. Κεντρικό πρόσωπο ο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας Δημήτρης Σαλπιγγίδης τον οποίο οι συμπαίκτες του, έφτασαν ακόμα και να τον σηκώσουν στον αέρα.

" Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι συνηθισμένος στις προκρίσεις αλλά στην Ελλάδα αυτό δεν συμβαίνει συχνά και είναι κάτι το εξαιρετικό" είπε αρχικά χαμογελαστός ο Κώστας Αντωνίου και μετά ανέλαβε να μιλήσει και ο ο Χενκ Τεν Κάτε.

" Αισθάνομαι περηφάνια που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόσους διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα πάνε στο Μουντιάλ. Συγχαρητήρια το αξίζετε. Εκτός όλων των άλλων τιμάτε και την ομάδα στην οποία αγωνίζεστε" είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός και άνοιξαν σαμπάνιες και μια τούρτα.

Και τώρα ο Αστέρας....

Ο Χενκ Τεν Κάτε όπως ήταν φυσικό δεν άφησε πολύ το πανηγυρικό κλίμα και άμεσα έβαλε τα πάντα στην πραγματικότητα και το προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας:

" Τα πανηγύρια σταματάνε εδώ... Εκτός από αυτή την επιτυχία υπάρχουν και οι υποχρεώσεις μας. Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας, και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας".

Ανεβάζει στροφές ο Γιούρκας...

Αγωνιστικά, στην προπόνηση της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κάνοντας εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς που αγωνίστηκαν με την Εθνική στον νικηφόρο αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Ουκρανία (σ.σ. οι Καραγκούνης, Βύντρα, Τζόρβας, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος και Σαλπιγγίδης) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και την Παρασκευή έχουν ρεπό.

Ο Γιούρκας Σειταρίδης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του και προς το τέλος αυτής, αποσπάστηκε από το γκρούπ και συνέχισε ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, ο Γιώργος Μαχλελής προπονήθηκε με την Golden Team στον προσεχή αγώνα της οποίας θα πάρει μέρος.

Το πριμ Πατέρα στους διεθνείς...

Σε μια κίνηση ανταμοιβής για την περηφάνια που μας πρόσφεραν και πάλι οι παίκτες του Οτο Ρεχάγκελ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της θα δώσει 100.000 ευρώ στην ΕΠΟ ως πριμ για τους διεθνείς μας.

Αναλυτικά η επιστολή....

" Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιθυμούμε αφενός να σας συγχαρούμε θερμά για την πανάξια πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2010 και αφετέρου να σας δηλώσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει το ποσό των € 100.000 ως χρηματική επιβράβευση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη που στην πορεία προς αυτήν την επιτυχία η Εθνική μας ομάδα στελεχώνεται συστηματικά με 10 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως δεχθείτε αυτή μας την προσφορά ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξης της μεγάλης προσπάθειας των Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών και αναγνώρισης της συμβολής αυτής της επιτυχίας στην αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι πως η επιτυχία αυτή είναι μόνο η αρχή και το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ν. Αφρικής θα μας κάνετε ξανά υπερήφανους.

Παρακαλούμε τέλος, να μεταφέρετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, κ. Ρεχάγκελ και τους συνεργάτες του.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Νικόλας Δ. Πατέρας













"


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ