ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγχαρητήρια Νταμπίζα στον Βαλβέρδε

Συγχαρητήρια Νταμπίζα στον Βαλβέρδε
νταμπίζας

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Νίκος Νταμπίζας, συνεχάρη τον Βαλβέρδε για τις φετινές εμφανίσεις του ΟΣΦΠ. Επίθεση σε δημοσιογράφους από οπαδούς της ΑΕΛ. Σολάνο: "Αξίζαμε τον βαθμό".

Ο Νίκος Νταμπίζας, απέδειξε για μια ακόμα φορά το ποδοσφαιρικό του ήθος, λίγα μόλις λεπτά, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ΑΕΛ, με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της Λάρισας, συζητώντας με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Κάκο, του έδωσε τα συγχαρητήριά του, για τις φετινές εμφανίσεις των "ερυθρολεύκων".
"Κόουτς ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα, δεν την έχω δει όμως να παίζει τόσο καλά όσο φέτος. Συγχαρητηρια" τόνισε, ο κεντρικός αμυντικός της Λάρισας.

Επίθεση σε δημοσιογράφους

Τα όσα διαδραματίστηκαν σε κλίμα "fair play" μεταξύ των δύο ανδρών, δεν είχαν τίποτα κοινό με τα όσα έλαβαν χώρα, αμέσως μετά την αποβολή του Σολάνο, στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι οπαδοί της Λάρισας εξαγριώθηκαν από την αποβολή του Περουβιανού άσου και επιτέθηκαν κατά των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στα μπουθ.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης πλήθος οπαδών της ΑΕΛ, βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, με απειλητικές διαθέσεις, με την αποστολή των πρωταθλητών να μην μπορεί έτσι να αποχωρήσει από το γήπεδο. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, έκαναν μάλιστα ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση στο γήπεδο, καθώς δεν υπήρχε πουθενά αστυνομία παρά μόνο άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου.

Στο σημείο έφτασε άμεσα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος είχε σύντομο διάλογο μαζί τους, τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά: "Παίξαμε με δέκα παίκτες. Είναι σαν να κερδίσαμε. Με αυτό που κάνετε δεν με βοηθάτε στο έργο που έχω αναλάβει. Τα επεισόδια δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας. Σας παρακαλώ να αποχωρήσετε".

Στην συνέχεια ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε για τα απαράδεκτα γεγονότα, υπογραμμίζοντας: "Έχουμε πάγια τακτική να μην συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Στόχος μας δεν είναι να λέμε συνέχεια να σταματήσουν τα επεισόδια αλλά να τα προλαμβάνουμε και να μην τα βλέπουμε ούτε εδω ούτε σε κανένα γήπεδο. Ζητάμε συγγνώμη αλλά πως μπορείς να ελέγξεις 11.000 κόσμο".

Ντουντού: "Αποφασισμένοι με Χέρτα"

Αποφασισμένος για τη νίκη κόντρα στη Χέρτα, δήλωσε ο Ντουντού αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λάρισα, ενώ ο Νολμπέρτο Σολάνο, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τον βαθμό που πήρε. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ντουντού: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας, όταν κυνηγάμε τους στόχους μας. Μπορεί να μην νικήσαμε σήμερα, όμως είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε με τη Χέρτα. Παρά το κακό πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι, να αλλάξουμε τη ροή και να προηγηθούμε. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε. Η Λάρισα είναι όμως πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της".

Γιώργος Φωτάκης: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ισοπαλία όπως πήγε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κατάφερε με μια αντεπίθεση να σκοράρει παρά το καλό μας πρώτο ημίχρονο. Εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και αυτό μας άξιζε. Χάνουμε τόσες ευκαιρίες σε κάθε ματς και αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε".

Στέφανος Κοτσόλης: "Ο ΟΣΦΠ είναι πρώτος στη βαθμολογία και παίζει πολύ καλή μπάλα. Eίναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε. Ξεκινήσαμε πιό δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, όμως η εικόνα του δευτέρου ήταν εντελώς διαφορετική. Ήταν λογικό να ανέβει ο ΟΣΦΠ, όπως και το να πιεστούμε μετά την αποβολή του Σολάνο".

Νολμπέρτο Σολάνο: " Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο ΟΣΦΠ, φαίνεται από τη βαθμολογική του θέση. Eμείς δείξαμε στοιχεία συγκροτημένης ομάδας που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα τον οποιονδήποτε. Αξίζαμε τον βαθμό που πήραμε απόλυτα".

Γκαλίτσιος: "Eίναι τιμή μου αυτό που έκανε η ΑΕΛ για μένα. Έχω περάσει ωραίες στιγμές και αυτό δεν αλλάζει ότι και να γίνει. Το 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα".
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ