ΟΦΗ

Συγχαρητήρια Βατσινά σε παίκτες και κόσμο

Συγχαρητήρια Βατσινά σε παίκτες και κόσμο
Βατσινας

Παρά τον αποκλεισμό, ο Φανούρης Βατσινάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας

"Θέλω να συγχαρώ την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και τον κόσμο μας για την άψογη παρουσία που είχαν στο παιχνίδι με την Tομπόλ. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί, όμως στο χθεσινό ματς επιβεβαιώθηκε ότι το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό ομαδικό άθλημα, όπου δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα", είπε ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών και συνέχισε: "Από την άλλη μεριά όμως θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να ξεχάσουμε την άψογη συμπεριφορά όλων όσων ήσαν χθες στο Παγκρήτιο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στη λήξη του αγώνα τόσο ο παρατηρητής της UEFA, όσο και ο παρατηρητής διαιτησίας είχαν μόνο θετικά σχόλια να μας πουν για την όλη ατμόσφαιρα και την οργάνωση που είχαμε κάνει.

Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν με αποτέλεσμα σε όλο το 90λεπτο μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είναι μόνο μια ομάδα, που προσπαθούσε να προσφέρει καλό θέαμα και να σημειώσει το δυνατόν περισσότερα τέρματα, ο ΟΦΗ.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε λόγω τραυματισμών, με τελευταία απώλεια αυτή του Πόποβιτς, όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και, αν και βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι και το τελευταίο λεπτό προσπαθούσαν συνεχώς για τη νίκη της ομάδας μας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ, το φίλαθλο κόσμο, που έδειξε άψογη συμπεριφορά και μέχρι το τέλος ήταν με σωστό τρόπο κοντά στην ομάδα μας. Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι η προσπάθεια όλων στον ΟΦΗ είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα και ένα μικρό δείγμα για το παραπάνω είδαν χθες. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και να είναι σίγουροι ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδας μας θα βρίσκεται στο επίπεδο που απαιτούν οι νέες της υποχρεώσεις".







TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ