ΑΓΓΛΙΑ

Συγκίνηση στο "αντίο" του Μπολ

Συγκίνηση στο "αντίο" του Μπολ
Άλαν Μπολ

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο προς τον Άλαν Μπολ, με 2000 άτομα να δίνουν το παρών και να τραγουδούν στους ρυθμούς του Φρανκ Σινάτρα.

Οι συμπαίκτες του Μπολ στην ομάδα του '66, Μπόμπι και Τζάκι Τσάρλτον, Γκόρντον Μπάνκς, Τζορτζ Κόεν και Ρότζερ Χαντ ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον φίλο τους, όπως επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "λιονταριών", Στιβ Μακ Λάρεν, και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, Άλεξ Φέργκιουσον.
" Η πιο δυνατή ανάμνησή μου από τον Άλαν ήταν ο τελικός εκείνου του Μουντιάλ. Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούν ότι ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Νόμπι Στάιλς, στο τελευταίο αντίο προς την θρυλική μορφή της Έβερτον.

Όχι μαύρες γραβάτες, ζήτησε η οικογένεια
Η οικογένεια του Μπολ ζήτησε από όσους θα παρίσταντο στο μνημόσυνο να μην φορέσουν μαύρες γραβάτες, ενώ πολλοί από τους παρευρισκόμενοςυ φιλάθλους φορούσαν φανέλες της Σαουθάμπτον, μίας ομάδας την οποία ο Μπολ υπηρέτησε και ως παίκτης και ως προπονητής.

Ο 31χρονος γιος του Μπολ, Τζίμι, διάβασε ένα ποίημα του Κίπλινγκ για να το αφιερώσει στον πατέρα του, ενώ πριν κλείσει το φέρετρο ζήτησε απ'όλους να τραγουδήσουν το "My way" του Φρανκ Σινάτρα.

Να σημειωθεί ότι στην 10χρονη καριέρα του, ο Άλαν Μπολ έφτασε τις 743 αγώνες στο πρωτάθλημα με τις φανέλες των Μπλάκπουλ, Έβερτον, Άρσεναλ και Σαουθάμπτον (72 φορές διεθνής), ενώ ως μάνατζερ προπόνησε στη συνέχεια τις Μάντσεστερ Σίτι, Σαουθάμπτον και Πόρτσμουθ.







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ