ΓΑΛΛΙΑ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στη δική του Μπεν Γεντέρ για απόπειρα βιασμού - Δεν προφυλακίστηκε ο Γάλλος φορ

Monaco's Wissam Ben Yedder warms up before the Europa League playoff second leg soccer match between AS Monaco and Bayer Leverkusen at the Stade Louis II in Monaco, Thursday, Feb. 23, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Monaco's Wissam Ben Yedder warms up before the Europa League playoff second leg soccer match between AS Monaco and Bayer Leverkusen at the Stade Louis II in Monaco, Thursday, Feb. 23, 2023. (AP Photo/Daniel Cole) @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ βρίσκεται πλέον στο εδώλιο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, με τις πρώτες αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά από την έναρξη της δίκης να σοκάρουν. Απέφυγε την προφυλάκιση ο 34χρονος Γάλλος φορ.

Επί σειρά ετών ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ ήταν στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις του στο χορτάρι με τη φανέλα (κατά σειρά) των Τουλούζ, Σεβίλλης και Μονακό, όμως εδώ και λίγο καιρό το όνομά του έχει συνδεθεί με πολύ μελανά χρώματα, με τον Γάλλο επιθετικό να κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού σε δύο νεαρές κοπέλες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αυτή την περίοδο μάλιστα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για το δεύτερο περιστατικό όπου υπάρχει καταγγέλουσα εις βάρος του, με τον Μπεν Γεντέρ να εμφανίζεται στο δικαστήριο και να παραδέχεται τόσο τον εθισμό του στο αλκόλ όσο και την προσπάθεια που καταβάλλει να ξεπεράσει αυτή την εξάρτηση δουλεύοντας ακόμη και με ειδικό ψυχολόγο.

Αυτό πάντως που σοκάρει είναι τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν βγει από τα χείλη της καταγγέλλουσας μέσω του εισαγγελέα, με την 19χρονη κοπέλα να ισχυρίζεται πως το επίμαχο βράδυ, ο Μπεν Γεντέρ την κάλεσε να μπει στο αυτοκίνητό του μαζί με έναν φίλο της και κατόπιν διέταξε τον άλλο άνδρα να βγει από το όχημα έχοντας φτάσει σε ένα άδειο και υπόγειο πάρκινγκ.

"Τότε ήταν που έβαλες το χέρι σου ανάμεσα στης μηρούς της και προσπάθησες να την φιλήσεις. Η νεαρή κοπέλα είπε ότι δεν ενδιαφέρεται και εσύ δεν την άφησες να φύγει. Προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της αλλά δεν ήρθε διέγερση", ήταν μερικά από τα λόγια του εισαγγελέα κατά τη διάρκεια της δίκης, με το ρεπορτάζ του "RMC" να αναφέρει πως -βάσει μαρτυριών- η κοπέλα βρήκε τρόπο να βγει από το αμάξι του Μπεν Γεντέρ και να κατόπιν να ξεφύγει.

Κάποιοι από τους ανθρώπους που πήγαν ως μάρτυρες στο δικαστήριο υποστήριξαν πως ο Μπεν Γεντέρ φαινόταν μεθυσμένος, με τον άλλοτε παίκτη της Μονακό (έληξε το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι και έμεινε ελεύθερος) να γλυτώνει την προφυλάκιση, παραμένοντας ωστόσο υπό αυστηρή δικαστική επίβλεψη μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ