ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συλαϊδόπουλος: "Η παρακαταθήκη που αφήνουμε είναι μεγαλύτερη από τους τίτλους"

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά τη λήξη του τελικού στο Μαρακανά ανάμεσα στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό Κ20.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε πικρή ήττα στο Μαρακανά από τη Φλαμένγκο, δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις και οι Βραζιλιάνοι στέφθηκαν πρωταθλητές κόσμου.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο προπονητής των Πειραιωτών, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του τονίζοντας πως ο τρόπος που ήρθε η ήττα μπορεί να αποτελέσει μάθημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του MEGA:

"Σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θέλαμε να την μετατρέψουμε σε μια ιστορική στιγμή. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε διαχειριστεί καλύτερα τα τελευταία δευτερόλεπτα όμως ίσως είναι και αυτό ένα κομμάτι της μάθησης. Το πώς διαχειρίζεσαι ένα παιχνίδι.

Το να παίζουμε στο Μαρακανά, μπροστά σε τόσο κόσμο στις κερκίδες και να έχουμε τέτοια ενέργεια και αυτοπεποίθηση έδειξε ότι είμαστε πανάξια πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλαμε να φύγουμε με το τρόπαιο, δεν το καταφέραμε αλλά δεν αλλάζει κάτι. Για μένα η παρακαταθήκη που αφήνουμε είναι μεγαλύτερη και από τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και από τα δύο πρωταθλήματα που κατακτήσαμε.

Όσοι το έζησαν από μέσα μπορούν να καταλάβουν την ενέργεια που είχε το γήπεδο, ήταν απίστευτη. Μεγάλες ομάδες δεν έχουν σταθεί όπως σταθήκαμε εμείς. Θέλαμε πραγματικά να έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, είναι η τελευταία παράσταση για αυτή την ομάδα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αισθάνομαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ