ΑΕΚ

Συλλαλητήριο χωρίς την Ορίτζιναλ

Συλλαλητήριο χωρίς την Ορίτζιναλ
χατζηχρηστος

Αντίδραση από 11 οργανωμένους συνδέσμους της ΑΕΚ, όμως δεν περιλαμβάνονται club της Ορίτζιναλ 21

Υπάρχουν διαφορετικές τάσεις και στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ; Έτσι διαφαίνεται στον ορίζοντα (άλλωστε αυτή η ιστορία δεν είναι "φρέσκια" για την ομάδα) αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο πολυπληθέστερος οργανισμός φιλάθλων της Ένωσης δεν δείχνει διάθεση να συμμετέχει.
Δεν έχει δώσει άλλωστε ανάλογη εντολή ο επικεφαλής της Ορίτζιναλ Δημήτρης Χατζηχρήστος ο οποίος μετά την τελευταία συνάντησή του με το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ και την υπόσχεση του τελευταίου για την καταβολή στην Ερασιτεχνική μεγάλο μέρος των οφειλομένων (συγκεκριμένα 1 εκατ. ευρώ σε τρεις ισόποσες δόσεις), τονίζει ότι πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια του Αδαμίδη κι όχι να μπουν τρικλοποδιές και να δημιουργηθεί διχασμός στις εξέδρες προτού ακόμα ξεκινήσει το έργο του.

Μάλιστα σε σημερινή τοποθέτησή του στον ραδιωνικό σταθμό "ΣΠΟΡ fm", ο Χατζηχρήστος σημείωσε (αναφορικά και με τον ντόρο που έγινε για ενδεχόμενη πώληση του Σκόκο σε ελληνική ομάδα) ότι " ο Αδαμίδης είναι ένας δικηγόρος, ένα καλό παιδί, αλλά τι να κάνε; Πριν από αυτόν υποψήφιος της μ...ας φανταστείτε πως ήμουν εγώ. Είπε μια μπαρούφα ο άνθρωπος. Λες και είναι μεστός εμπειριών. Είπε αυτό που γίνεται στην Αγγλία. Να έρθει ένας μάγκας να πληρώσει αυτός τον Σκόκο.

Η υπόθεση με τον Σκόκο είναι πρόσχημα. Ο Σκόκο θα πρέπει να κρατηθεί στην ομάδα και να παίζει μπάλα σε κάθε παιχνίδι. Για μένα ας πουλήσουμε τον Σκόκο με 4 εκατ. ευρώ στη Χαλ. Δεν μπορούμε να τον δώσουμε εκεί να τελειώνουμε; Πιστεύω πως ο Αδαμίδης θα κάνει σωστά τη δουλειά, γιατί δεν είναι λαμόγιο. Θα δω τη δουλειά του και θα τον κρίνω".

Η οργάνωση του συλλαλητηρίου

Στιs κρίσιμες ώρες όπου δοκιμάζεται η πρωταγωνιστική παρουσία της μεγάλης ομάδας μας, βασική προτεραιότητα πρέπει να είναι η προστασία τηs αξιοπρέπειάς της.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνει κινήσεις που θα προκαλούν τον θαυμασμό και όχι τον χλευασμό σε όλο τον αθλητικό κόσμο.

Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν τα ζυγίζει με αυτό το μέτρο.

Έτσι βλέπουμε να περιφέρει στο παζάρι τον πιο ποιοτικό παίκτη τηs ομάδας, χωρίs να δεσμεύεται ότι δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα για να μη συρρικνωθούμε σε θλιβερούς ουραγούς των ανταγωνιστών μας.

Αυτή η περίεργη αίσθηση (ή αναισθησία;) τηs αξιοπρέπειας πρέπει αμέσως να αλλάξει. Και είμαστε πολλοί όσοι αποφασιστικά θέλουμε να κρατήσουμε την ΑΕΚ πολύ ψηλά. Θέλουμε και μπορούμε. Γι' αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΙΜΟ ΕΝΩΣΙΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) ΣΤΙΣ 4 Μ.Μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Για να δώσουμε με μαζική παρουσία τη δική μαs υπερήφανη απάντηση στο ερώτημα που φαίνεται ότι δεν ξέρουν να απαντήσουν:

Πόσο άραγε μεγάλο και αδιαπραγμάτευτο είναι το μέγεθοs της ΑΕΚΑΡΑΣ.

Το κείμενο υπογράφουν οι ακόλουθοι Σύνδεσμοι:

GETTO CLUB, ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB, AEK FANS, ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, ΘΥΡΑ 21, DEFENDERS, Σ.Φ.ΑΘΗΝΩΝ, Σ.Φ. AEK ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, Σ.Φ.ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Φ.ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ.

Δήλωση του Πέτρου Παππά

Μιλώντας στην εφημερίδα "Τα Νέα" ο Πέτρος Παππάς απάντησε σε σενάρια που τον θέλουν να ασκεί "πονηρή" πολιτική στις πλάτες της ΑΕΚ. Ιδού η δήλωσή του:

" Δυστυχώς διαπιστώνω πως κάποιοι θεωρούν ότι περιμένω να έχω οικονομικό όφελος από την ΑΕΚ και ότι οι προθέσεις μου είναι ιδιοτελείς. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να κερδίσω από την αγαπημένη μου ομάδα, ποτέ δεν την είδα σαν επιχείρηση.

Ποτέ δεν περίμενα να ακούσω ή να διαβάσω κάποιους να λένε έμμεσα ή άμεσα ότι πάω να... κονομήσω από την ΑΕΚ.

Θέλω να διευκρινίσω ένα ακόμα πράγμα. Θα τηρήσω όλες μου τις υποσχέσεις. Ότι έχω πει δεν το παίρνω πίσω. Θα είμαι κοντά στην ομάδα, στον κ. Αδαμίδη και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς όπως τους το υποσχέθηκα μέχρι το τέλος της περιόδου.

Την επόμενη χρονιά θα βάλω ακόμα κάποια χρήματα για να στηρίξω την ομάδα. Μακάρι όποιοι εύποροι, αγνοί και ανιδιοτελείς ΑΕΚτζήδες το επιθυμούν και το θέλουν, να κάνουν ένα βήμα μπροστά, να βοηθήσουν και αυτοί την ομάδα μας με έργα.

Αυτή την στιγμή πάντως χρειάζεται ομόνοια και ενότητα μεταξύ μας με σκοπό να συμπαρασταθούμε στη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, κρατώντας την ελπίδα πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ ζωντανή.

Όσοι ασχολούνται με το να σπέρνουν διχόνοια κάνουν τεράστιο κακό στην ομάδα και κάποτε θα πρέπει να πληρώσουν τη ζημιά".








































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ