ΤΣΕΛΣΙ

Σύλληψη Μουρίνιο για τον σκύλο του!

Σύλληψη Μουρίνιο για τον σκύλο του!
Μουρίνιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, o Moυρίνιο συνεληφθη από την αστυνομία, εμποδίζοντας την να πάρει τον σκύλο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun", οι αρχές πέρασαν...χειροπέδες στον τεχνικό της Τσέλσι, με αφορμή την απόπειρα του να εμποδίσει την αστυνομία η οποία επιχείρησε σε συνεργασία με υπάλληλο εταιρείας για την υγεία και την ασφάλεια των ζώων, να πάρει τον σκύλο του, ένα φοξ τεριέ που έπρεπε να μπει σε καραντίνα, όπως τουλάχιστον υποστήριξε εκπρόσωπος της Scotland Yard.
Η σύζυγος του Ζοζέ Μουρίνιο, Τάμι του τηλεφώνησε ενώ εκείνος βρισκόταν σε εκδήλωση για την βράβευση των κορυφαίων της Τσέλσι και εκείνος άμεσα επέστρεψε στο σπίτι του, εμποδίζοντας την αστυνομία από την προσπάθεια της να πάρει τον σκύλο του για τον οποίο υπήρχαν φόβοι ότι επέστρεψε στην χώρα χωρίς να έχει κάνει τα απαραίτητα εμβόλια.

Με όλα αυτά ο Μουρίνιο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου και του έγιναν αυστηρές συστάσεις και το συγκεκριμένο περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.


TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ