ΕΥΡΩΠΗ

Σύλλογοι εναντίον FIFA και UEFA

Σύλλογοι εναντίον FIFA και UEFA

Την αντίδραση των συλλόγων της Ευρώπης προκαλεί το αγωνιστικό πρόγραμμα των εθνικών ομάδων αλλά και οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών στους αγώνες με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Συλλόγων (ECA), Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ο οποίος θεωρεί ότι το κακό έχει παραγίνει.

« Δεν μπορεί πλέον να γίνεται αποδεκτό το γεγονός, να δίνουμε εμείς τους παίκτες μας, παίρνοντας το ρίσκο σε περίπτωση τραυματισμού τους, να πληρώνουμε και τους μισθούς τους», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε.

« Πιστεύουμε ότι είναι η σωστή στιγμή για τη FIFA και την UEFA να δείξουν ενδιαφέρον για τους παίκτες μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ECA.

Επίσης τόνισε ότι το διεθνές καλεντάρι πρέπει να αλλάξει: « Έχουμε αποφασίσει ότι στο μέλλον θα επεμβαίνουμε ακόμη περισσότερο στο διεθνές αγωνιστικό καλεντάρι. Είναι κάτι πολύ σπουδαίο αυτό για όλους τους ευρωπαϊκούς συλλόγους».

Οι δηλώσεις του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε έρχονται λίγο μετά το ξέσπασμα της κόντρας ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σχετικά με τον τραυματισμό του Άριεν Ρόμπεν.

Διαβάστε εδώ για την ιστορία με τους μύες του Ρόμπεν που προκαλούν... "πόλεμο" ανάμεσα σε Ολλανδούς γιατρούς και τον συνάδελφο τους στην Μπάγερν.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ