ΝΑΠΟΛΙ

Συμφωνία ανάμεσα σε Νάπολι και Τσέλσι, παίκτης των παρτενοπέι ο Λουκάκου

Συμφωνία ανάμεσα σε Νάπολι και Τσέλσι, παίκτης των παρτενοπέι ο Λουκάκου
COPYRIGHT 2024 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Παίκτης της Νάπολι θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ρομέλου Λουκάκου, αφού η Νάπολι ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Τσέλσι, όπως επιβεβαιώνει και ο Fabrizio Romano.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον ιταλικό νότο, αφού πλέον θα πρέπει να λογίζεται παίκτης της Νάπολι. Οι παρτενοπέι ήταν τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του διεθνούς Βέλγου φορ, με τις δύο ομάδες να φτάνουντελικά σε συμφωνία.

Η Νάπολι ανέβασε την προσφορά της προς την Τσέλσι, η οποία άναψε το "πράσινο" φως και έτσι ο Λουκάκου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Serie A, μετά την περσινή του παρουσία στη Ρόμα, όπου αγωνίστηκε σε 47 αγώνες ως δανεικός, σημειώνοντας 21 γκολ.

Οι παρτενοπέι θα δώσουν 30 εκατομμύρια στην Τσέλσι για να αποκτήσουν τον Λουκάκου, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνονται και μπόνους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Εν ολίγοις, το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 45.000.000 ευρώ.

Ο 31χρονος Λουκάκου, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία ξεκίνησε απογοητευτικά το φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας στην πρεμιέρα με 3-0 από τη Βερόνα.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ