ΑΕΚ

Συμφωνία για Νέμεθ-Χωρίς Μπλάνκο με ΟΣΦΠ

Συμφωνία για Νέμεθ-Χωρίς Μπλάνκο με ΟΣΦΠ
Νέμεθ-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Αρχική συμφωνία με Λίβερπουλ για την μονοετή επέκταση του δανεισμού του Νέμεθ. Εκτός ο Μπλάνκο με Ολυμπιακό

Έπειτα από πολύωρες (σ.σ. περίπου 6 ώρες) διαπραγματεύσεις του προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Άρναρ Γκρέταρσον, η Λίβερπουλ "άναψε" το πράσινο φως για την επέκταση του δανεισμού του Νέμεθ για ακόμα ένα χρόνο.
Βέβαια η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένει και η συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο το πρώτο βήμα έγινε για την παραμονή του 21χρονου φορ στην Ένωση.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες της ΑΕΚ να συζητούν και για άλλους παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο προς το παρόν ονόματα δεν έχουν βγει στην επιφάνεια.

Χωρίς Μπλάνκο στο Καραϊσκάκη

Τα προβλήματα –είτε αυτά δημιουργούνται είτε όχι- δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ ούτε στα πλέι οφ. Στην 2η και πιο κρίσιμη αγωνιστική η Ένωση φιλοξενείται στο Καραϊσκάκη αλλά δεν θα έχει στην σύνθεσή της τον Ισμαέλ Μπλάνκο.

Η προπόνηση της Παρασκευής δεν είχε ευχάριστα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που θα πρέπει να είναι σίγουρος πλέον πως δύσκολα θα βρει συνεχόμενες ημέρες για να χαμογελάει. Μετά το περιστατικό με τον Τζιμπούρ, το «Χ» και το κακό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ ήρθε ακόμα μία άσχημη είδηση.

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο δεν προπονήθηκε λόγω ενός αποστήματος στο δόντι και έμεινε εκτός αποστολής. Τη θέση του Ζορό πήρε ο Μιχάλης Παυλής που βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός δράσης με την ΑΕΚ να επιστρέφει στο γήπεδο από όπου ξεκίνησε η αντεπίθεση του δεύτερου γύρου, λαβωμένη.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Παυλής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Γκερέιρο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου

"Χάρισαν" χαμόγελα οι παίκτες της ΑΕΚ

Χαμόγελο και χαρά πρόσφεραν σήμερα το πρωί τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Οι Παντελής Καφές, Νίκος Γεωργέας και Σεμπάστιαν Σάχα, δέχθηκαν την πρόσκληση των ανθρώπων του νοσοκομείου και βρέθηκαν εκεί για περίπου μία ώρα, προκειμένου να συνομιλήσουν με τα παιδιά, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να τους χαρίσουν εμφανίσεις της ομάδας.

Η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών ήταν κάτι περισσότερο από φανερή, καθώς είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά κάποια από τα ινδάλματά τους και να πάρουν ως δώρα φανέλες της ΑΕΚ με τα ονόματα των παικτών.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου ευχαρίστησαν θερμά τους παίκτες της ΑΕΚ για την ενέργειά τους αυτή και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Άρης

Την Δευτέρα 3 Μαΐου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Play Off ΑΕΚ – Άρης (Τετάρτη 5/5, 19:00). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2: Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 11:00 - 18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από τις 11:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις 15:00 έως 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aekfctickets.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα 210-8056740 και 801 100 21-21 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00). Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν από ειδικά ταμεία, προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας και την ταυτότητά τους στα παρακάτω εκδοτήρια:

εκδοτήριο Ειρήνης, εκδοτήριο Μπάσκετ και εκδοτήριο Θύρας 12.

Αυτά θα λειτουργήσουν μόνο την ημέρα του αγώνα από τις 16:00 μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 2, 15, 16, 35 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 4, 5, 13, 14, 31 : 25€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11, : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 70€ (Παιδικά 25€)
Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13, 15: 10€

• Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τόσο κατά την αγορά όσο και κατά την προσέλευση στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης.

• Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

• Λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα όπως προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο (τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια θα είναι καλό να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Επίσης, εάν έχουν το ακριβές αντίτιμο, μπορεί να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.


























































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ