ΑΡΗΣ

Συμφωνία και με Σικαλιά

Συμφωνία και με Σικαλιά

Η ΠΑΕ Άρης μετά την συμφωνία της με τον Νίκο Τσουμάνη και την οριστικοποίηση του δανεισμού από τον Ολυμπιακό του Ανδρέα Τάτου ήρθε σε συμφωνία και με τον Άγγελο Σικαλιά

Μετά την συμφωνία της με τον Νίκο Τσουμάνη και την οριστικοποίηση του δανεισμού από τον Ολυμπιακό του Ανδρέα Τάτου η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία και με τον Άγγελο Σικαλιά.

Με τον τρόπο αυτό ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει δύο νέες επιλογές για την θέση του αριστερού μπακ με δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών.

Παράλληλα με την απόκτηση του Σικαλιά είχε αίσιο τέλος ένα φλερτ που είχε ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι όταν και ο ποδοσφαιριστής ανήκε στην Δόξα Δράμα με την μην επίτευξη στο οικονομικό να αποτέλεσε εμπόδιο.

Αυτό ωστόσο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι η χρονική διάρκεια της συμφωνίας με τον πρώην αριστερό μπακ-χαφ του Ηρακλή Ψαχνών που αυτό το διάστημα ήταν ελεύθερος και που στα συν του έχει την εμπειρία του με την Δόξα Δράμας στην Super League την περίοδο 2011-2012.

Ο Σικαλιάς αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών σε 16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Football League και είχε ένα γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το ρεπό της Κυριακής το σημερινό πρόγραμμα του Χατζηνικολάου περιλάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Νίκος Ψυχογιός ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και ο Νταβίντ Αγκάνθο για προληπτικούς λόγους.

Για αύριο, τέλος, παραμονή του εντός έδρας φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (31/07, 20:00), το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ