ΑΕΚ

Συμφωνία με Μπλάνκο μέχρι το 2013

Συμφωνία με Μπλάνκο μέχρι το 2013
Μπλάνκο

O Μπλάνκο ανανέωσε ως το 2013. Νοκ άουτ ο Καράμπελας για 20 μέρες. Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα

Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Μπλάνκο, που συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση μέχρι το 2013, με αυξημένες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 500.000 ευρώ.
Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε μέσα στον Ιούλιο χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους εκπροσώπους του Μπλάνκο να δίνουν ραντεβού για τον Αύγουστο.

Τελικά κάτω από πλήρη μυστικότητα, αφού με δηλώσεις του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θέλησε να θολώσει τα νερά, επετεύχθη η συμφωνία που άφησε ικανοποιημένο τόσο τον Αργεντινό επιθετικό, όσο και την Ένωση που διατήρησε στις τάξεις της τον πρώτο της σκόρερ τα τελευταία δυο χρόνια.

20 μέρες εκτός δράσης ο Καράμπελας

Κακά ήταν τα μαντάτα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υπεβλήθη ο Νίκος Καράμπελας έδειξαν θλάση στον ορθό μηριαίο, με αποτέλεσμα ο αριστερός μπακ της Ένωσης να μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα δυο ματς με την Βασλούι, όμως και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τους 25 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στη λίστα του UEFA Europa League, δήλωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτοί είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Λούκατς, Καφές, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουάνφραν, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Μπερνς, Παυλής, Κυργιάκος, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Γκέντσογλου, Λεονάρντο.

Πλησιάζει ο Γκάξα

Ο παίκτης που θα καλύψει την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα φαίνεται πως έχει βρεθεί, αφού ο Σιμπονίσο Γκάξα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ΑΕΚ που έχουν συμφωνήσει μαζί του.

Η Ένωση προσφέρει 350.000 ευρώ στην ομάδα του (Μαμελόντι Σαντάουνς) για το 60% των δικαιωμάτων του, με τον σύλλογο από την Νότιο Αφρική να προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, ενώ όπως δήλωσε θέλει να έρθει στην χώρα μας και το μόνο που μένει είναι το OK της Σαντάουνς.























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ