ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Ν΄Λουντούλου

Action entre Gael Nlundulu (FC LS) et Gianluca D'angelo (Bellinzone).
Ν΄Λουντούλου PASCAL MULLER

Κι ενώ τα μεσάνυχτα η γενική συνέλευση της ΚΜΑ μετά από ψηφοφορία τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής της ομάδας του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η ΠΑΕ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Γκαέλ Ν΄Λουντούλου.

Σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Γκαέλ Ν΄Λουντούλου ήρθε η ΠΑΕ Άρης την στιγμή που τα μεσάνυχτα η γενική συνέλευση της ΚΜΑ μετά από ψηφοφορία τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μάλιστα ο 22χρονος που την περσινή χρονιά είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την βουλγάρικη Λοκομοτίβ Σόφιας αναμενόταν χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ν΄Λουντούλου είναι να περάσει σήμερα από τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του. Στην περίπτωση που γίνει αυτό θα είναι ο δεύτερος ξένος της ομάδας μετά από τον Σενεγαλέζο με γαλλικό διαβατήριο Σιντί Σανιά.

Ο Ν΄Λουντούλου είναι 22 χρόνων (γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1992 στο Βιγιέρ ντε Μπελ στα προάστια του Παρισιού και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν το 2004.

Το 2008 μετακόμισε στις ακαδημίες της Πόρτσμουθ όπου είχε αγωνιστεί στη Β΄ ομάδα της αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη. Το 2011 έμεινε ελεύθερος λόγω των οικονομικών προβλημάτων της αγγλικής ομάδας και φόρεσε τη φανέλα της Λοζάνης (11 συμμετοχές).

Τα τελευταία δυο χρόνια είναι «κάτοικος» Βουλγαρίας μετά την απόρριψη του στα δοκιμαστικά της Ναντ. Την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με την Τσερνομόρετς Μπουργκάς (πέτυχε δυο γκολ), ενώ πέρσι στην Λοκομοτίβ Σόφιας (22 αγώνες-2 γκολ).

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος χρίστηκε διεθνής με την Κ17 της Γαλλίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δοκιμάστηκε προ ημερών στην Β΄ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ