ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Ριέρα

Συμφωνία με Ριέρα
ριερα

Σε προφορική συμφωνία με τον 20χρονο επιθετικό από την Μπαρτσελόνα Σίτο Ριέρα ήρθε η ΠΑΕ Άρης

Ο Ριέρα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου, ήταν συμπαίκτης με τον Τόνι Κάλβο στην Εθνική Ισπανίας κάτω των 17, είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου του 1987, έχει ύψος 1.84μ. και βάρος 72 κιλά.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες αυτές κάνουν λόγο ότι ο Ριέρα αναμένεται αύριο κιόλας να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης και στη συνέχεια να τεθεί στην διάθεση του Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Ριέρα δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στην αποστολή για το παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μπήκαν Κόκε-Αβραάμ


Ο Σέρχιο Κόκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψαν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα του Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Μέσα στις επόμενες μέρες Κόκε και Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς ώστε να φανεί αν μπορούν να τεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού του Άρη για τον αγώνα του Σαββάτου στα πλαίσια της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εξάλλου οι έντονοι πόνοι που αισθανόταν τις τελευταίες μέρες ο Ρονάλντο Γκιάρο, από την προπόνηση του Σαββάτου, μετά από τις σχετικές εξετάσεις αποδίδονται σε φλεγμονή (πέτρα) στα νεφρά που αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και μέσα στις επόμενες μέρες ο Βραζιλιάνος θα συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις.

Τέλος εκτός προπονήσεων του Άρη συνεχίζοντας συντηρητικό πρόγραμμα βρίσκονται οι Γιόναν Γκαρθία και Γιώργος Κολτσίδας.

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, το Σάββατο στις 19:00, βρίσκονται από σήμερα το απόγευμα στην διάθεση των φιλάθλων του Άρη.

Ήδη κυκλοφορούν 18.000 εισιτήρια, τα οποία θα προπωλούνται από ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2 από τις 5 έως τις 9 το βράδυ σήμερα το απόγευμα και αύριο από τις 9 το πρωί συνεχόμενα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ υπενθυμίζεται πως 500 εισιτήρια θα πάρει η ΠΑΕ Πανιώνιος για τις ανάγκες των φιλάθλών της.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ