ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Ρονάλντο

Συμφωνία με Ρονάλντο
ροναλντο

Συμφώνησε και με Ρονάλντο Γκιάρο ο Άρης που παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Κωνσταντίνου

Η αρχή έγινε με τον Γκαρσία, ακολούθησε ο Κόκε, η σκυτάλη πέρασε στον Σιστόν ενώ κάτι ανάλογο συνέβη με τον Ρονάλντο Γκιάρο. Θέμα χρόνου είναι οι περιπτώσεις των Χαβίτο, Ίβιτς και Αβραάμ Παπαδόπουλου ενώ στα υπόψη είναι η περίπτωση του Μιχάλη Κωνσταντίνου που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία με τον Ρονάλντο Γκιάρο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη παρά το γεγονός ότι στην περίπτωση του δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ωστόσο έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για τα επόμενα δύο χρόνια αν και είναι αλήθεια πως μέχρι την συμφωνία υπήρξαν αρκετά επεισόδια.

Χθες όμως ο μάνατζέρ του, Μπερνάντο, τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, στην συνάντηση όπου και έπεσαν οι σχετικές υπογραφές στα συμβόλαια με το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του Ρονάλντο. Αυτή είναι θέμα χρόνου αφού αν και βρίσκεται στην Βραζιλία έχει παραλάβει τα συμβόλαια.

Η σκυτάλη αναμένεται να περάσει στον Φρανθίσκο Χαβίτο με τον Ισπανό να βάζει την υπογραφή του επίσης στην πατρίδα του. Για το λόγο αυτό και θα μεταβεί σήμερα εκεί ο Γιάννης Κόντης για να την αποσπάσει και να κλείσει το όλο θέμα αν και ήδη υφίσταται προφορική συμφωνία.

Όσο για τον Βλάνταν Ίβιτς η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να ισοδυναμεί και με την παραμονή του δεδομένης της επιθυμίας που υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Ακολούθως σειρά θα πάρει η οριστικοποίησης της επέκτασης του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου μέχρι το 2013 με την πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης ήδη να έχει γίνει στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ακόμα και τις επόμενες μέρες. Στην ΠΑΕ Άρης μάλιστα έχουν στα υπόψη τους και τους νεαρούς Στρατηλάτη και Παπάζογλου.

Όσο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς; Ο "Ντούσκο" μέσα στις επόμενες μέρες και πριν μεταβεί στο Μόσταρ θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να τα πει από κοντά με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με την οποία σε καθημερινή βάση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρό της, Λάμπρο Σκόρδα.

Το τελευταίο διήμερα μάλιστα ως αντικείμενο τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη για την επόμενη χρονιά. Σε πρώτη φάση η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να προχωρήσει σε 4-5 μεταγραφές με προτεραιότητα να δίνεται στην εύρεση σέντερ φορ και αριστερού μπακ. Κατά τα άλλα θα αναζητηθεί ένας ακόμη χαφ, αλλά και τερματοφύλακας από την στιγμή που οριστικοποιηθεί η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Χαλκιά.

Όσο για την περίπτωση του Μιχάλη Κωνσταντίνου; Το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης οι οποίοι φροντίζουν να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του. Όσο για το αν ενεργοποιηθούν ή όχι αναμένεται θα φανεί τις επόμενες μέρες με συν τους στην περίπτωση του Κύπριου επιθετικού οι πολύ καλές σχέσεις του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παράλληλα από την Κύπρο προέκυψε και το σενάριο περί του Γιαννάκη Οκκά χωρίς όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει άλλες προτεραιότητες για την θέση του σέντερ φορ που προέρχονται από το εξωτερικό και ήδη εξετάζονται.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ