ΑΡΗΣ

Συμφωνία με τον Σλοβάκο Πέσκοβιτς

Συμφωνία με τον Σλοβάκο Πέσκοβιτς
φλαβιο αρανο

Προφορική συμφωνία με τον τερματοφύλακα Μίχαλ Πέσκοβιτς. Παρουσιάστηκαν Φλάβιο και Αράνο (pics)

Στη Θεσσαλονίκη εν τω μεταξύ βρισκόταν τις τελευταίες ώρες κοινοτικός τερματοφύλακας για συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με σκοπό να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μιχάλη Σηφάκη στην νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον 27χρονο Σλοβάκο τερματοφύλακα Μίχαλ Πέσκοβιτς που όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει το συμβόλαιό του αύριο και θα ακολουθήσει την αποστολή το πρωί της Τετάρτης στην Ιταλία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
H παρουσίαση των Φλάβιο και Αράνο πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη και εκπρόσωπο του ΑΣ στην ΠΑΕ Νίκο Παπαδόπουλο με αυτόν που τοποθετήθηκε πρώτος να ήταν ο Βραζιλιάνος Φλάβιο που τα τελευταία δύο χρόνια είχε αγωνιστείς τον Αστέρα Τρίπολης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Άρη", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα", κι όσο για τους στόχους του είπε: "Οι στόχοι μου είναι να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα για να φτάνουμε σε νίκες, να τερματίσουμε ψηλά ή και να διεκδικήσουμε τον τίτλο".

Από την πλευρά του ο Κάρλος Αράνο επεσήμανε ότι: "Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Δεν θα έλεγα ότι χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Γνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη και μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Ήρθα σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, δεν ήρθα για να είμαι απλά περαστικός αλλά για να μείνω και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Άρη που με εμπιστεύτηκαν".

Λίγη ώρα αργότερα εξάλλου παρουσιάστηκαν οι νέοι επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Γιώργος Σεμερτζίδης και Αναστάσιος Ορφανίδης που επίσης παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη του Άρη, Νίκος Παπαδόπουλο.

Για να δείτε εικόνες από την παρουσίαση των Φλάβιο και Αράνο πατήστε εδώ








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ