ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Βανγκέλι

Συμφωνία με Βανγκέλι
INTIME SPORTS

Ο Κρίστι Βανγκέλι αποτελεί τελικά την μοναδική μεταγραφή της ΠΑΕ Άρης για ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τελικά ο Κρίστι Βανγκέλι αποτελεί την μοναδική μεταγραφή της ΠΑΕ Άρης για ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αφού δεν προχώρησε η περίπτωση του Μανόλη Παπαστεριανού μετά και από την χθεσινή απόπειρα του προέδρου της ΠΑΕ Λάμπρου Σκόρδα έγινε κίνηση για τον γνώριμο διεθνή Αλβανό.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος επιθυμούσε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Κι αν ο Βανγκέλι είναι γνωστός για τις αμυντικές του αρετές στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ.

Στα συν του Βανγκέλι πέραν των ικανοτήτων του και της εμπειρίας του το γεγονός ότι δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Άρη όπως έχει φανεί και από την δήλωσή του να χαρακτηρίσει ως σπίτι του την έδρα της ομάδας. Το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ήδη φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του 28χρονου Βανγκέλι ώστε να αποτελέσει την μοναδική μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο κανονισμός εξάλλου δίνει δικαίωμα μεταγραφής τον Ιανουάριο σε έναν ποδοσφαιριστή άνω των 24 χρόνων που: είτε να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας κάτι όμως που δεν ισχύει με τον Βανγκέλι μιας και αγωνίζεται στην Εθνική Αλβανίας από το 2007, είτε να είναι γηγενής όπως και είναι.

Ουσιαστικά απομένει το τυπικό μέρος της επιστροφής του Βανγκέλι μετά από δυόμιση χρόνια στον Άρη όταν και είχε μεταγραφεί στην ουκρανική Τσέρνομορετς Οδησσού όπου και αγωνιζόταν μέχρι τις αρχές του μήνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ