ΗΡΑΚΛΗΣ

Συμφωνία με Ζίνεγκε

Συμφωνία με Ζίνεγκε
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν στον Ηρακλή όπως φάνηκε από την συμφωνία με τον διεθνή Σλοβάκο αμυντικό χαφ Γιουράι Ζίνεγκε

Στην Θεσσαλονίκη όπως αναμένονταν έφθασαν σήμερα οι Ελπίντιο Περέϊρα Ντα Σίλβα Φίλιο, που έχει συμφωνήσει προφορικά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του, και Ραφαέλ Πάρντο, για να δοκιμαστεί και ακολούθως να αποκτηθεί, κι ενώ υπήρξε συμφωνία με τον Γιουράι Ζίνεγκε οι αφίξεις για δοκιμές στους "κυανόλευκους" συνεχίζονται.
Συγκεκριμένα τις επόμενες μέρες στην διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου αναμένονται τόσο ο Ντρομπίν Κριστοβάλ, Βραζιλιάνος σέντερ μπακ με θητεία στην Γερμανία για να δοκιμασεί, όσο και δύο διεθνείς Κύπριοι από την Ομόνοια. Ο Γιώργος Κωνσταντής που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ χαφ και ο Μάριος Νικολάου που με τη σειρά του αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Επίσης όμως για λογαριασμό του Ηρακλή αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από το μικροσκόπιο του Βαγγέλη Βλάχου και ο 23χρονος Πολωνός τερματοφύλακας, Πιότερ Λετσεζέφσκι.

Κατά τα άλλα ο Μπάμπης Περπερίδης μετά από επαφή που είχε χθες με τον Αχιλλέα Μπέο ήρθε σε συμφωνία για το διακανονισμό των οφειλομένων του με το νεαρό να μένει τελικά στην ομάδα όπως επιθυμούσε και ο ίδιος εξ αρχής.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε σε ανακοίνωση ενημέρωσης προς τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον τίτλο: "100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ".

"ΓΙΝΕ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Φίλε του Ηρακλή, ήρθε η ώρα. Ώρα ευθύνης. Η αγαπημένη μας ομάδα σε θέλει κοντά της τώρα που, περισσότερο από ποτέ, η δική σου συμμετοχή θα διασφαλίσει την ιστορία διαρκείας του συλλόγου.

Η σεζόν 2007-2008 κάνει τον Ηρακλή μας 100 χρόνων. Στη νέα εποχή μόνος ένας δρόμος υπάρχει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μόνο έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί, ενωμένοι για την ομάδα, για την οποία αγωνιούμε, πονάμε, χαιρόμαστε και κλαίμε.

Η απαίτηση όλων των Ηρακλειδέων να επιστρέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα στις ρίζες του, στη δική του οικογένεια, βρήκε ανταπόκριση. Όλοι μαζί, κόσμος και διοίκηση, προχωρούμε με τη διάθεση της αναγέννησης να μας εξοπλίζει κόντρα σε κάθε δυσκολία.

Μπορείς ΚΑΙ ΕΣΥ να δώσεις πνοή στο όνειρο. Το έργο της εξυγίανσης και της ουσιαστικής αναδόμησης του αιωνόβιου ΗΡΑΚΛΗ μας, καθίσταται πιο βατό, από τη στιγμή που ΕΣΥ, ο δυναμικός κόσμος του, αποφάσισες να τεθείς μπροστάρης αυτής της σκληρής, όσο και ωραίας προσπάθειας.

Μαζί μπορούμε να γιορτάσουμε το κλείσιμο του "κυανόλευκου" αιώνα με χαμόγελο και να υπογράψουμε το συμβόλαιο για τη συνέχεια της ιστορίας. Για έναν ΗΡΑΚΛΗ πανίσχυρο, ανεξάρτητο και απολύτως ανταγωνιστικό. Για έναν ΗΡΑΚΛΗ των Ηρακλειδέων.

Για να το πετύχουμε αυτό σε χρειάζεται η ομάδα. Δώσε της ζωογόνα δύναμη με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και βάλε το λιθαράκι σου στο κτίσμα του νέου και ισχυρού ΗΡΑΚΛΗ.

Μην ξεχνάς, φίλε του ΗΡΑΚΛΗ. Έχουμε ένα μεγάλο, ένα ιστορικό στοίχημα να κερδίσουμε. Να αποδείξουμε ότι εμείς οι Ηρακλειδείς μπορούμε να αναγεννήσουμε την λατρεμένη ομάδα μας και θα το πετύχουμε.

Φίλε του Ηρακλή, ξαναγράφουμε την ιστορία, ιστορία διαρκείας, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

ΓΙΝΕ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2007 - 2008 διαμορφώνονται ως εξής

















:

VIP GOLD: 1200 Ευρώ (Θύρα Επισήμων)
VIP: 800 Ευρώ Θύρες VIP A, VIP B
SILVER: 400 Ευρώ Θύρες 3Α, 4, 5 και 6Β
BLUE: 200 Ευρώ Θύρες 11,12,13,14
WHITE: 120 Ευρώ Θύρες 9,10
Στην θύρα 6 θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα.

Πληροφορίες, εγγραφές στα Γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα, τηλέφωνο 2310 478800".






















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ