ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφωνία Ολυμπιακού-Κετσπάγια

Συμφωνία Ολυμπιακού-Κετσπάγια
κετσπάγια-μουρίνιο

Προφορική συμφωνία Σωκράτη Κόκκαλη με Τιμούρ Κετσπάγια για 1+1 χρόνο. Στις 14:30 το κρίσιμο Δ.Σ

Όπως ακούγεται εντόνως και γράφεται σχεδόν στο σύνολο του αθλητικού Τύπου, ο Τιμούρ Κετσπάγια ήρθε στη χώρα μας το πρωί της Πέμπτης. Το βράδυ συναντήθηκε με τον Σωκράτη Κόκκαλη και η συμφωνία δεν άργησε να επέλθει, άλλωστε ο Γεωργιανός περίμενε πώς και πώς αυτή την ευκαιρία.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, αλλά για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται ούτε από την πλευρά των ερυθρολεύκων ούτε από αυτή του προπονητή, ο Κετσπάγια συμφώνησε να αμειφθεί με 700.000 για την επόμενη σεζόν, ενώ πιθανότατα στο συμβόλαιό του θα προβλεφθεί οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Επίσης ο Γεωργιανός ζήτησε να έχει μαζί του τους δύο άμεσους συνεργάτες του στην Ανόρθωση, τον βοηθό προπονητή Σόσο Τσέντια και τον γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ.

Η συμφωνία Κόκκαλη-Κετσπάγια είναι για την ώρα προφορική, ωστόσο πολύ σύντομα θα επικυρωθεί, παρόλο που οι φίλοι του Ολυμπιακού δείχνουν να δυσανασχετούν με αυτή την επιλογή της διοίκησης. Και υπ' αυτή την έννοια αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδρασή τους στη φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ, που πρόκειται να πραγματοοιηθεί το Σάββατο.

Βγαίνει το διάζυγιο με Βαλβέρδε

Δεδομένων όλων των παραπάνω, η μόνη εξέλιξη που μπορεί να χαλάσει τη συμφωνία με τον Κετσπάγια είναι να αποδεχθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως το μεσημέρι την πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός για ανανέωση του συμβολαίου του. Κάτι που θεωρείται απίθανο, αφού αν ήταν να συμβεί αυτό, θα είχε συμβεί τις προηγούμενες μέρες. Άλλωστε ο ατζέντης του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, έλεγε σε δημοσιογράφους στην Ισπανία πως αυτός και ο πελάτης του δεν σκοπεύουν να υπαναχωρήσουν των θέσεών τους. Να κάνουν πισωγυρίσματα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 2, το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που θα συνεδριάσει επί τούτου, αναμένεται να επικυρώσει το διαζύγιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει λάβει τις αποφάσεις του.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ