ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συμφώνησε με Αμάουρι για 4 χρόνια!

20080511 - PALERMO - SPO - CALCIO: SERIE A; PALERMO-SAMPDORIA. L'attaccante brasiliano del Palermo, Carvalho De Oliveira Amauri, saluta i tifosi al termine della partita con la Sampdoria, questo pomeriggio allo stadio "Renzo Barbera" di Palermo.
ANSA/MIKE PALAZZOTTO/DRN
Αμάουρι-Παλέρμο ANSA

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Αμάουρι για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες αποδοχές του Βραζιλιάνου άσου να φτάνουν τα 3,8 εκ.ευρώ

Τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο παράγοντας των "μπιανκονέρι" ήρθε τελικά σε συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Παλέρμο, Ρίνο Φόσκι, με το τελευταίο ραντεβού των δύο πλευρών ώστε να πέσουν και οι υπογραφές να έχει οριστεί για την Τετάρτη (21/5) στο Μιλάνο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Γιουβέντους θα δώσει στην Παλέρμο για τον Αμάουρι το ποσό των 12 εκ.ευρώ μαζί με τον Νοτσερίνο, ενώ στους "ροζανέρι" θα καταλήξει και ο Λανφαζάμε, ο οποίος θα είναι υπό το καθεστώς συνιδιοκτησίας:

Για τον Αμάουρι προβλέπεται συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών, με ετήσιες αποδοχές 3,8 εκ.ευρώ, ένα "ενδιάμεσο" δηλαδή ποσό ανάμεσα σε αυτά που αξίωναν αρχικά οι μάνατζερ του Βραζιλιάνου (4 εκ.ευρώ) και σε όσα προσέφερε η Γιουβέντους (3,5 εκ.ευρώ).

Ο Αμάουρι αναμένεται στο Τορίνο την Τετάρτη προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ με δεδομένο ότι στην Γιουβέντους υπάρχουν ήδη οι Ντελ Πιέρο και Τρεζεγκέ, η διοίκηση των "μπιανκονέρι" προσανατολίζεται στην πώληση του Ιακουίντα και την παραχώρηση είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό του Παλαντίνο.

Να σημειωθεί πως εκτός από τη Γιουβέντους, ο Αμάουρι είχε εκφράσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί και στη Μίλαν, όμως η αποτυχία των "ροσονέρι" να καταλάβουν την 4η θέση του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που επιστρέφει η Γιουβέντους μετά από απουσία δύο χρόνων, φαίνεται πως "υποχρέωσε" τον Βραζιλιάνο φορ της Παλέρμο να "κλείσει την πόρτα" στους Μιλανέζους.

Όσο για τον αντικαταστάτη του στους Σικελούς, αυτός ενδέχεται να είναι ο Μπουντάν, με τον Κροάτη επιθετικό να αναμένεται να αποχωρήσει από την Πάρμα μετά το υποβιβασμό της ομάδας στη Serie B και να δηλώνει πως "Θα ήταν τιμή για μένα να διαδεχτώ επιθετικούς της κλάσης του Τόνι και του Αμάουρι. Με τον Κολαντουόνο έχουμε μία σχέση πολύ επαγγελματική, πιστεύω πως και αυτός με θέλει στην Παλέρμο".







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ