ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συμφώνησε με Άντι ο Παναιτωλικός

Συμφώνησε με Άντι ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός συμφώνησε με την Πόρτο για τον δανεισμό του Γκανέζου αριστερού μπακ Νταβίντ Άντι. Φιλικό με το Μεσολόγγι την Τετάρτη

Σε συμφωνία με την Πόρτο για τον δανεισμό του Νταβίντ Άντι ήρθε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες το βράδυ της Τρίτης πήραν το "ΟΚ" από τους "δράκους" και έτσι ο Γκανέζος αριστερός μπακ αναμένεται την Τετάρτη στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Άντι θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο. Παράλληλα, οι διοικούντες προσπαθούν να κλείσουν μια ακόμη μεταγραφή, που θα αφορά την θέση του αριστερού χαφ.

Από εκεί και πέρα, με διπλή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού. Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής σε δύο γκρουπ (άμυνα–επίθεση).

Το απόγευμα έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα, με τον Μπελεβώνη να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Το πρωί της Τετάρτης ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της επιστημονικής καθοδήγησης της προπονητικής διαδικασίας, θα υποβληθεί σε εργομετρική αξιολόγηση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18.00) ο Παναιτωλικός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Μεσολογγίου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

Μάλιστα, η γηπεδούχος ομάδα θα τιμήσει δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, τον Άγγελο Χαριστέα και τον Μάκη Μπελεβώνη για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ